Historie

Geschiedenis

Meer dan een decennium geleden bundelden twee toonaangevende advocatenkantoren, Houthoff en Buruma Maris, hun krachten en fuseerden tot Houthoff Buruma. Gedurende de jaren biedt Houthoff Buruma cliënten high-end en hoog gespecialiseerd advies in de meest toonaangevende zaken.

Houthoff Buruma is onder meer betrokken bij het grootste faillissement uit de geschiedenis, als curator van Lehman Brothers Treasury Co., de grootste schuldeiser van Lehman Brothers. In 2007 adviseerden wij ABN AMRO succesvol voor de Hoge Raad met betrekking tot de goedkeuring van de verkoop van LaSalle aan de Bank of America. Ook adviseerde Houthoff Buruma bij de $ 33.8 miljard fusie in 2006 van Arcelor met Mittal Steel, resulterend in de grootste staalproducent ter wereld.

In veranderende marktomstandigheden werken wij steeds nauw samen met onze cliënten, om innovatieve oplossingen en het beste juridisch advies te bieden. Onze langdurige juridische expertise maakt het mogelijk om recente zaken in perspectief te plaatsen. Gefundeerd op onze historische achtergrond, bieden wij onze cliënten oplossingen met een focus op de toekomst.

Sinds 30 oktober 2017 gaat Houthoff Buruma verder als Houthoff.