Nationale Opera & Ballet

Houthoff is sinds januari 2018 trotse hoofsponsor van Nationale Opera & Ballet. Een unieke samenwerking waarin het raakvlak tussen de culturele en de juridische wereld al voor veel bijzondere initiatieven en evenementen zorgden.

De ambitie en eigenschappen van Houthoff en Nationale Opera & Ballet sluiten naadloos op elkaar aan. De passie voor het vak en de wens om topkwaliteit te bieden en vernieuwing te stimuleren, is de grootste gemene deler.

Houthoff is de eerste hoofdsponsor van de drie-eenheid: het theater Nationale Opera & Ballet en de gezelschappen De Nationale Opera en Het Nationale Ballet.

In januari 2021 werd de samenwerking verlengd voor een periode van minimaal 1,5 jaar.

OVER NATIONALE OPERA & BALLET

Nationale Opera & Ballet is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Nationale Opera & Ballet creëert, produceert en presenteert zowel traditionele als vernieuwende opera- en balletproducties van topkwaliteit. Als een van de grootste cultuurinstellingen die ons land rijk is, brengt Nationale Opera & Ballet met eigen vakateliers en repetitieruimtes de ambachtelijke, artistieke en technische aspecten van de ballet- en operawereld bij elkaar. Nationale Opera & Ballet is hét instituut voor opera en ballet, dat zowel nationaal als internationaal opereert.

Key Contact

Amsterdam
Advocaat | Managing Partner
+31 20 605 61 86
+31 6 5373 9632

Key Contact

Amsterdam
Head of Marketing
+31 20 605 62 45
+31 6 5318 0521