Eersteklas juridisch advies voor start-ups voor een symbolisch bedrag

Waar moet je op letten bij het vastleggen van jouw Intellectueel eigendom om er voor te zorgen dat jouw ideeën van jou blijven? Hoe sluit je een huurcontract zodanig dat je er zeker van bent dat je kunt blijven groeien? Hoe onderhandel je succesvol met een potentiële belegger over een aandeelhoudersovereenkomst? Als je serieus genomen wilt worden en je je onderneming naar een hoger niveau wilt tillen, zul je eerst je juridische huiswerk moeten doen. Daarom is er voor ambitieuze start-ups de Houthoff Incubator!

De ondernemerswereld is een slagveld waarin veel start-ups pogingen doen om beleggers met kapitaal voor hun onderneming te laten kiezen. Allemaal beloven ze de investeerder de meeste kansen op beleggingsresultaat. Haken en ogen zijn er genoeg. Zeker op juridisch vlak. Maar dat wist je natuurlijk al. Net zoals je weet dat goede advocaten een vermogen kosten. Iets wat je je nu eenvoudigweg niet kunt veroorloven. Als ondernemer moet je je focussen op je business en het gat in de markt waarop jij inspeelt met je onderneming.

Daar kunnen wij een rol voor jou spelen

Houthoff, een Nederlands top-advocatenkantoor met wereldwijd meer dan 290 advocaten, heeft een uniek Incubator programma opgezet. Hier kom je in een selecte groep van veelbelovende start-ups die eersteklas juridisch advies krijgen voor een symbolisch bedrag: maximaal 200 uur gedurende een periode van twee jaar en voor slechts €50 per uur!

Let's Meet

Het Houthoff Incubator team bestaat uit slimme jonge advocaten met een duidelijke missie: zij willen als adviseur jouw vertrouwenspersoon zijn en er voor zorgen dat je al het vakkundig juridisch advies krijgt dat je van ons als topkantoor kunt verwachten. Elk lid van het Incubatorteam wordt aan een start-up verbonden en is gedurende twee jaar de verantwoordelijke contactpersoon voor alle juridische kwesties (procedures uitgezonderd ) waar jouw onderneming mee te maken krijgt.

Jij ben ambitieus en wil snel verder groeien, wij staan klaar om je daarbij op alle mogelijke manieren te helpen. Het Houthoff Incubator team helpt jou vooruit op kritieke momenten!

Vragen?

Neem dan contact met ons op! Je kunt een e-mail sturen naar incubator@houthoff.com of contact opnemen met een van onze teamleden. Wij beantwoorden graag je vragen.