Over Houthoff

Houthoff Going Beyond

Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York met vertegenwoordigers in Houston, Singapore en Tokio. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben.

Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting, waarbij wij internationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico's, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen.

er is nog meer

Cliënten verwachten grensoverschrijdend advies en dat is precies wat wij hen wereldwijd op alle vlakken bieden. Kijk op de Global Reach pagina om hier meer over te lezen. Daarnaast streeft Houthoff naar het creëren van een diverse en inclusieve werkomgeving en staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. 

What's in it for you?

Maurits werkt ruim 9,5 jaar bij Houthoff. Gedurende zijn periode bij Houthoff heeft hij 6 maanden in New York gewerkt. De ervaring om in het buitenland te werken komt nog steeds goed van pas in de praktijk. De M&A praktijk waarin Maurits werkt heeft een brede internationale focus waarbij verschillende culturen samenkomen. 

What's in it for Maurits?

PRAKTIJKEN & SECTOREN

Onze breedte aan praktijkgroepen wordt gecombineerd met diepgaande sectorkennis. Hiermee bieden wij onze cliënten het volledige spectrum aan juridische diensten. 

Weten hoe praktijkgroepen te werk gaan en bij welke zaken Houthoff zoal betrokken is geweest? Luister de Recruitment Podcast!