Advocaat-Senior Medewerker Finance & Investment Management (Regulatory)

 

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

DE PRAKTIJKGROEP FINANCE & INVESTMENT MANAGEMENT (F&IM)

De F&IM praktijk van Houthoff, bestaande uit ongeveer 38 advocaten, behoort tot een van de toonaangevende full service praktijken op dit terrein in Nederland en adviseert (inter)nationale cliënten, bij alle aspecten van het financieel recht.

 

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je bent een advocaat-medewerker met meer dan 6 jaar werkervaring binnen de top van de advocatuur. Je hebt aantoonbare ervaring en deskundigheid op het gebied van onder meer financieel toezicht (o.a. MiFID II, PSD2, AIFMD, IDD, CCD, 4e AMLD) en hebt ervaring met het adviseren van diverse partijen zoals banken, verzekeraars, beleggingsondernemingen, betaaldienstverleners, (beheerders van) beleggingsinstellingen en/of financiële dienstverleners. Je bent ambitieus en ondernemend en mede door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat een goede relatie met cliënten op te bouwen. Daarnaast houd je van werken in teamverband op topniveau. Met specialistische vakkennis, kennis van de markt en een sterk ontwikkeld analytisch vermogen doorzie jij de belangen en wensen van onze cliënten snel. Je aanpak is to the point en leidt tot praktische oplossingen. Je beheerst de Engelse taal uitstekend.

 

De samenstelling en opbouw van het team biedt ruimte om jouw juridische expertise verder te ontwikkelen en is bij uitstek de plaats om op hoog juridisch niveau te acteren. Naast hard werken is een goede sfeer een belangrijke factor in het team.

 

KUN JE NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar Maaike Folkers, HR-Adviseur. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Berry van Wijk, Partner F&IM, via de e-mail of bel naar +31 20 605 2429.

 

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.