Kandidaat-notaris Energiepraktijk

15 March 2019

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York en representatives in Houston, Singapore en Tokyo. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

PRAKTIJKGROEP ENERGY

Houthoff steekt energie in het klimaat. Dat zien we onder andere terug in de Praktijkgroep Energy, dat onder andere werkt aan vraagstukken over warmte-koude installaties, zonne- en windenergie, geothermie, alternatieve en collectieve energiesystemen en circulair bouwen. Hierbij spelen ook notariële werkzaamheden, zoals het opstellen van (turnkey-)overeenkomsten en notariële akten, een rol. Bij omvangrijke en complexe zaken werk je nauw samen met onze advocaten en fiscalisten, zodat de zaak volledig geïntegreerd wordt behandeld. De kruisbestuiving die je bij dit teamwork ervaart is niet alleen inhoudelijk interessant, het maakt van jou ook een betere kandidaat-notaris.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring als kandidaat-notaris, bij voorkeur binnen de top van het notariaat en je hebt kennis op het gebied van, dan wel belangstelling voor, duurzame energiesystemen en vraagstukken die verband houden met het verduurzamen en (her)ontwikkelen van vastgoed.

De samenstelling en de opbouw van de praktijkgroep biedt ruimte om jouw expertise verder te ontwikkelen en om je eigen toekomst vorm te geven. Je bent een ‘juridische fijnslijper’ met een sterk analytisch vermogen en uitstekende vakinhoudelijke kennis. Je vertaalt de abstracte materie naar heldere en bondige adviezen, statuten of akten.

Je bent in staat
juridische excellentie te koppelen aan nuchterheid, visie en creativiteit. Mede door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat een goede relatie met (buitenlandse) cliënten op te bouwen. Uiteraard beheers je de Engelse taal uitstekend. Je beschikt over uitstekende 'people skills' en weet je jezelf te onderscheiden door een hoge mate van authenticiteit, lef en onafhankelijkheid. Ten slotte ben je ondernemend ingesteld en heb je de ambitie een bijdrage te leveren aan de verdere uitbouw van de Praktijkgroep Energy in Rotterdam.

KUN JE NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar Maaike Folkers, HR-Adviseur. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Lucas Louwerier, Notaris-Partner of Jan Cees Kuiken, Notaris-Partner.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

+31 20 605 64 45

Contact

+31 10 217 25 48
+31 6 5182 9976

Contact

+31 10 217 29 46
+31 6 1424 7421