Vacature

COMMUNICATIE ADVISEUR AMSTERDAM (0,8 - 1 FTE)

COMMUNICATIE ADVISEUR AMSTERDAM (0,8 - 1 FTE)


Voor ons marketingteam zijn wij per direct op zoek naar een Communicatie Adviseur met ervaring in copywriting. In deze rol vorm je met een aantal collega's het communicatieteam.

Als Communicatie Adviseur heb je een belangrijke rol bij het creëren van interne en externe (online) content. Je ontwikkelt boodschappen in beeld en woord en initieert interne communicatiecampagnes in samenwerking met andere afdelingen. Daarnaast worden praktijkgroepen door jou geadviseerd over hoe ze zich het beste in de markt kunnen positioneren. Ook (online) publicaties horen bij jouw takenpakket. Denk hierbij aan het afnemen van interviews, het schrijven van artikelen en tekstredactie. Kortom, een rol met veel verantwoordelijkheid, verschillende stakeholders en vrijheid binnen een team waarmee je altijd kunt sparren.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN?

Bij Houthoff werk je in een dynamische en informele omgeving. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden jou:
  • Een interessante baan bij een goede werkgever.
  • Een goed salaris met een vaste dertiende maand en vakantiegeld.
  • Een volledige reiskostenvergoeding woon- werkverkeer wanneer je met openbaar vervoer reist.
  • 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week.
  • Een organisatie waar je van groeit.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Als Communicatie Adviseur ben je in staat uiteenlopende stakeholders op één lijn te krijgen. Een pragmatische instelling combineer je met een heldere visie op interne en corporate communicatie. Bij voorkeur heb je ervaring met SEO. Daarnaast ben je no-nonsense, energiek en een echte aanpakker. Je weet de rust te bewaren op hectische momenten, ook als het even anders loopt dan gepland. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zien wij graag je reeds opgebouwde (copywriting) portfolio.

Je beschikt daarbij over:
  • WO werk- en denkniveau.
  • Een afgeronde opleiding Communicatie of Journalistiek.
  • Rond de 4 jaar relevante werkervaring op het gebied van corporate communicatie binnen de zakelijke dienstverlening.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. Wij zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Greater China, Houston, Singapore, Tokio en Shanghai. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Heb je inhoudelijke vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kun je contact opnemen met Emma Veringa (Communicatie Adviseur) via e-mail emma.veringa@houthoff.com of via telefoonnummer 020 605 6229 of 06 2257 1585.

Wil je solliciteren? Gebruik dan de 'solliciteer direct' knop.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak/event op kantoor plaatsvindt, delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

 

06 May 2021

Key Contact

Amsterdam
Communication Adviser
+31 20 605 62 29
+31 6 2257 1585