Vacature

HR Medewerker Amsterdam / Rotterdam (0.8 – 1 fte)

HR Medewerker Amsterdam / Rotterdam (0.8 – 1 fte)


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor ons HR-team.

HET TEAM

Als HR Medewerker maak je deel uit van het HR-supportteam, bestaande uit (in totaal) vier HR Medewerkers en een Teamleider. Je ondersteunt de HR Adviseurs en onze Recruitment afdeling. Het team van HR Adviseurs bestaat in totaal uit twee adviseurs voor de juristen en twee adviseurs voor de staf. Recruitment bestaat uit twee Recruiters en een Recruitment Teamleider. Daarnaast werk je samen met collega's van de afdeling Learning & Development. Je rapporteert aan de Teamleiders HR-support en Recruitment.

DE FUNCTIE

Samen met het HR-supportteam ben je verantwoordelijk voor de gehele administratie rondom de in-, door- en uitstroom van juristen en staf. Je bent eerste aanspreekpunt voor de organisatie en informeert op het gebied van arbeidsvoorwaarden, performance management en HR-systematiek. Tevens lever je een actieve bijdrage aan HR-brede projecten. De afdeling HR-support werkt continue aan verbetering van de processen en haar dienstverlening. Daarnaast houdt de afdeling zich bezig met werving en selectie, het organiseren van 'Het Grote Gesprek', het organiseren van de onboarding dag, detacheringen naar het buitenland, het verwerken van verschillende wijzigingen en mutaties, verlof en verzuim.

Als HR Medewerker ben je gewend in een veeleisende organisatie te werken, beweeg je je soepel tussen de verschillende lagen van de organisatie en ben je een echte teamspeler. Je bent gewend met verschillende systemen te werken en handelt administratieve HR-taken snel af. Daarnaast zie je waar de processen verbetering behoeven en haal je plezier uit het daadwerkelijk doorvoeren van deze verbeteringen. Herken jij jezelf hierin en heb je zin om de vragen vanuit de organisatie op een slimme, accurate en daadkrachtige manier op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je van ons kunt verwachten

Houthoff vormt een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen. Je komt te werken binnen een enthousiast en gedreven HR-team dat vernieuwend en vooruitstrevend is en waarbinnen hoge kwaliteit de norm is.

Wij bieden jou:
  • Een interessante baan bij een goede werkgever.
  • Een goed salaris met een vaste dertiende maand en vakantiegeld.
  • Een volledige woon- werkverkeer vergoeding wanneer je met ov reist.
  • 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week.
  • Een organisatie waar je door groeit.

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Als HR Medewerker beschik je over sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden en het vermogen "een stap vooruit te kijken". Je bent in staat je werk goed te organiseren en prioriteren en handelt je werkzaamheden snel en efficiënt af met oog voor detail. Je ziet het als een uitdaging om de HR administratie op de juiste manier vorm te geven en verder te ontwikkelen.

Daarnaast beschik je over:
  • HBO werk- en denkniveau in combinatie met 2 jaar relevante werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Goede kennis van de HR wet- en regelgeving.

 

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Greater China, Houston, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast? Solliciteer dan via de solliciteer direct knop. Wil je nadere informatie over deze vacature, neem dan contact op met Koosje Slingerland, Teamleider HR Support, via telefoonnummer 020-605 6267.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak/event op kantoor plaatsvindt, delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

 

29 July 2021