Vacature

Legal Project Coördinator (0.8-1 fte)

Legal Project Coördinator (0.8-1 fte)


De functie

Voor Legal Project Management (LPM) zoeken wij een gedreven en enthousiaste collega. Het LPM-team bestaat uit vijf Project Coördinatoren, verdeeld over Transaction Support en Litigation Support. LPM valt onder de Head of Innovation & Knowledge. Naast je collega's van Legal Project Management werk je intensief samen met juristen en staf.

Als projectcoördinator ben je het centrale aanspreekpunt voor alle project support in (grote) dossiers. Je ondersteunt advocaten bij de planning, budgettering en uitvoering van projecten. Je bewaakt mede de scope van de werkzaamheden, het budget, goede tijdregistratie, acties en deadlines. Je bent verantwoordelijk voor het gebruik, inrichten en beheren van praktijk specifieke Legal Tech oplossingen, zoals data rooms, e-discovery en transactiemanagementsoftware. Daarnaast heb je oog voor verbetering van werkprocessen en ontwikkelen en uitdragen van best practices. Verder coördineer je de financiële aspecten van (grote) dossiers. Je correspondeert zelfstandig met externe betrokkenen, zoals cliënten, wederpartijen en adviseurs. Tot slot voer je lichte juridische werkzaamheden uit zoals het opstellen van corporate charts, het uitvoeren van KVK-controles en het opstellen en bijhouden van closing agenda's en post-completion acties.

Wat je van ons kunt verwachten

Bij Houthoff werk je in een dynamische en informele omgeving. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden jou:
 • Een interessante baan bij een goede werkgever.
 • Een goed salaris met een vaste dertiende maand en vakantiegeld.
 • Een volledige reiskostenvergoeding woon- werkverkeer wanneer je met openbaar vervoer reist.
 • 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week.
 • Een organisatie waar je door groeit.

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Als Project Coördinator M&A ben je ondernemend, proactief en flexibel. Je bent uitermate nauwkeurig, streeft naar het meest optimale resultaat en bent cijfermatig goed onderlegd. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je bent een echte teamspeler.

Je beschikt daarbij over:
 • Minimaal een afgeronde HBO-Rechtenopleiding.
 • 1 tot 3 jaar werkervaring, bij voorkeur opgedaan in de advocatuur of zakelijke dienstverlening.
 • Aantoonbare affiniteit met projectmanagement.
 • Bovengemiddelde kennis van Excel, Powerpoint en Word (ervaring met Legal Tech is een pré).
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).

 • EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

  Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Greater China, Houston, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

  KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

  Heb je inhoudelijke vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kun je contact opnemen met Steven ter Horst via telefoonnummer 0653782186. Solliciteren? Gebruik dan de 'solliciteer direct' knop.

  Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

  Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

  Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak/event op kantoor plaatsvindt, delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

   

05 August 2021
Steven ter Horst

Key Contact

Amsterdam
Head of Innovation
+31 20 605 62 88
+31 6 5378 2186