Vacature

Pitch Specialist Amsterdam (1 fte)

Voor ons Marketingteam zijn wij op zoek naar een Pitch specialist. Als Pitch specialist bij Houthoff ondersteun je de business bij het schrijven van hoogwaardige voorstellen om opdrachten van cliënten binnen te halen en zo het merk Houthoff te versterken. Dat doe je in een zakelijke, veeleisende Business-to-Business omgeving. Je werkt intensief samen met onze senior fee earners om kansen voor nieuwe voorstellen nauwkeurig te beoordelen. Vervolgens voer jij de regie, en breng je alle input samen zodat de voorstellen op tijd worden verzonden. Je bent dus ook verantwoordelijk voor de planning, de voorbereiding van pitch gesprekken en de te nemen vervolgstappen. Ook als de opdracht niet wordt binnengehaald, ben je betrokken bij de debriefing om de belangrijkste ontwikkelpunten in kaart te brengen en te implementeren. Je beheert een portefeuille van meerdere pitch voorstellen tegelijkertijd.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en updaten van onze Pitch tool, teksten, visuals en databases en je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van proposal management in de markt.

De Pitch specialist maakt onderdeel uit van het Business Development team (6 personen), dat onderdeel uitmaakt van de afdeling Marketing (16 personen). De werkzaamheden van de Pitch specialist vinden plaats gedurende de gebruikelijke standaard kantooruren. Soms vereist de dynamiek van het werk dat er ook in de avonduren en in het weekend nog werk wordt verricht.

Wat je van ons kunt verwachten

Houthoff vormt een dynamische en informele werkomgeving waarin je ook ruimte krijgt voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden jou:
  • Een interessante baan bij een goede werkgever.
  • Een goed salaris met een vaste dertiende maand en vakantiegeld.
  • Een volledige reiskostenvergoeding woon- werkverkeer wanneer je met openbaar vervoer reist.
  • 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week.
  • Een organisatie waar je door groeit.

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Als Pitch specialist ben je tekstvaardig en creatief. Door grondig onderzoek te doen naar de cliënt schrijf jij een voorzet voor een commercieel sterk stuk. Met jouw can-do houding en winnaarsmentaliteit weet je de fee earners op te lijnen en de opdracht naar Houthoff toe te trekken. Je bent organisatiesensitief, werkt planmatig en weet meerdere ballen tegelijk hoog te houden; je bent gewend aan het werken met strakke deadlines. Daarnaast kun je op een overtuigende en diplomatieke manier zelfstandig schakelen met veeleisende interne cliënten op alle niveaus.

Bovendien beschik je over:
  • WO/HBO werk- en denkniveau (een studie achtergrond op het gebied van Rechten, Communicatie of Bedrijfskunde is een pre).
  • Een aantal jaren relevante werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening.
  • Affiniteit met de advocatuur (ervaring is een pre).
  • Ervaring met projectmatig werken en (intern) relatiemanagement.
  • Uitstekende mondelinge communicatie en zakelijke schrijfvaardigheid (in het Nederlands en Engels), met een scherp oog voor details.

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Greater China, Houston, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Heb je inhoudelijke vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Els Houtman (Head of Marketing) via e.houtman@houthoff.com of 020-6056245.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak/event op kantoor plaatsvindt, delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

 

28 September 2021

Key Contact

Amsterdam
Head of Marketing
+31 20 605 62 45
+31 6 5318 0521