Secretarial Team Assistant litigation & arbitration - Amsterdam (0,8-1 fte)

SECRETARIAL TEAMASSISTANT LITIGATION & ARBITRATION - Amsterdam (0,8 - 1 FTE)

Voor ons secretariaat van de praktijkgroep Litigation & Arbitration in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die het leuk vindt om in de procespraktijk te werken en deel uit te maken van een goed draaiend team.

Als Secretarial Team Assistant bied je van a tot z administratieve ondersteuning in onze dossiers, persoonlijke (organisatorische) ondersteuning aan onze advocaten en ben je het informatieve aanspreekpunt voor allerlei vragen uit de praktijkgroep, overige stafafdelingen en onze cliënten.

Hoe een werkdag er op de praktijkgroep Litigation & Arbitration concreet uit ziet? Daar geeft Secretarial Team Assistant Madelijn graag antwoord op: "Ik ondersteun de advocaten bij het tot een succesvol einde brengen van een zaak. Niet het inhoudelijke, juridische gedeelte, maar de laatste stappen die ervoor zorgen dat een stuk tijdig en correct bij een gerechtelijke instantie en de wederpartij afgeleverd wordt. Ik zorg ervoor dat het werkleven van de advocaten makkelijker wordt door hen te ondersteunen waar ik kan. Dit varieert van het maken van afspraken, verzenden van facturen of bijhouden van een persoonlijke administratie tot het boeken van reizen, doorlezen en voorbereiden van processtukken, op orde maken van de KYC en ordenen van stukken. Je bent als het ware een verlengstuk van de betreffende advocaat. Jij wordt benaderd met vragen die voor de advocaat bestemd zijn en jij zorgt ervoor, door middel van het onder de aandacht te brengen, communiceren of het plannen van een afspraak, dat elke vraag wordt beantwoord. Dit kan gaan over de zaken die wij behandelen, maar ook bijvoorbeeld over Compliance of administratie."

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Als Secretarial Team Assistant ondersteun je onze juridische professionals in de volle breedte en op het hoogste niveau. Dat vraagt om flexibiliteit, nauwkeurigheid en een servicegerichte houding. Je houdt het overzicht, stelt prioriteiten en bent een pragmatische aanpakker. Als schakel tussen onze juristen en cliënten draag jij bij aan de hoogwaardige diensten die ons kantoor verleent. Je werkt daarbij goed samen met collega's van andere stafafdelingen, zoals Finance, Facilities en ICT.
Je beschikt daarbij over: 

  • Minimaal mbo + / hbo werk- en denkniveau.
  • Werkervaring in een ondersteunende rol in de zakelijke dienstverlening.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal.
  • Ervaring met Microsoft Office (Word, Excel en PowerPoint).

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN?

Houthoff heeft een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen zoals borrels en kantoorfeesten. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt hiertoe een breed aanbod aan opleidingen beschikbaar gesteld. Je kunt rekenen op een goed salaris met een vaste dertiende maand en 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

 

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Greater China, Houston, Shanghai, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen. 

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Ben je benieuwd of Houthoff bij jou past of wil je meer weten over deze vacature? Meld je dan aan voor een virtuele kennismaking voordat je de stap neemt om 'echt' te solliciteren. Je kunt middels een virtueel kopje koffie met iemand van ons team op informele wijze kennismaken en jouw vragen stellen. Neem hiervoor contact op met een van onze Teamleiders: Marijke Bruins (+31 20 6056495), Renate Kroon-Guitjens (+31 20 6056347) of Saskia ten Broeke-Puype (+31 20 6056323) of mail naar; TeamleidersSecretariaat@houthoff.com. Ben je benieuwd hoe onze kantoren er van binnen uit zien en wil je vast een beetje de sfeer proeven? Check dan onze office tours op IG-tv.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Selectieronde:

Na ontvangst van jouw motivatiebrief en CV worden deze beoordeeld en ontvang je een schriftelijke reactie.

 

Eerste gesprek:

Wanneer je doorgaat in de procedure word je uitgenodigd vooreen eerste gesprek met als gesprekspartners een Team Lead Secretarial Support en een medewerker van HR.

 

Tweede gesprek:

Na een positief bevonden eerste gesprek volgt een tweedegesprek, ditmaal met als gesprekspartners een andere Team Lead Secretarial Support en de Manager Secretarial Support.

 

Kennismaking Praktijkgroep:

Hierna kan een korte kennismaking met collega’s van de betreffende Praktijkgroep volgen.

 

Aanbod en referentiecheck:

Een aanbod volgt na een positieve referentiecheck.

 

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

 

****
Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak/event op kantoor plaatsvindt, delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

Key Contact

Amsterdam
Teamleider Secretariaat
+31 20 605 64 95
+31 6 5316 8577

Key Contact

Rotterdam
Teamleider Secretariaat
+31 20 605 63 23
+31 6 1217 1611

Key Contact

Amsterdam
Teamleider Secretariaat
+31 20 605 63 47
+31 6 8309 1616