SECRETARIAL FLEX ASSISTANT AMSTERDAM / ROTTERDAM

SECRETARIAL FLEX ASSISTANT AMSTERDAM / ROTTERDAM  


Voor onze flexpool zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste Flex Assistant!

Als Flex Assistant ben je flexibel inzetbaar in de ondersteuning van onze juridische professionals. Je springt in bij de secretariaten van juridische praktijkgroepen die extra ondersteuning nodig hebben, maar kunt ook worden ingezet bij allerlei projecten binnen de afdeling Secretarial Support. Je takenpakket is heel breed. Je kunt hierbij onder andere denken aan:

  • Agendabeheer.
  • Zorg dragen voor een correcte dossieropbouw van digitale en hard copy dossiers, waaronder het verwerken en filen van inkomende en uitgaande stukken.
  • Het aanpassen, uitwerken en secuur nalezen van (juridische) documenten en correspondentie.
  • Ondersteunen bieden bij het maandelijkse declaratieproces.
  • Persoonlijke organisatorische ondersteuning van de advocaten, zoals administratie van opleidingen, onkostendeclaraties etc.
  • Het up-to-date houden van het CRM-bestand en ondersteunen bij overige Business Development werkzaamheden.

Wie ben jij?

De functie Flex Assistant is de ideale bijbaan voor de gevorderde (rechten)student (HBO of WO). Bij voorkeur heb je enige werkervaring in een ondersteunende (administratieve) rol. Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en gestructureerd en bent communicatief sterk. Je hebt een goed gevoel voor teamverhoudingen en bent snel in staat werkprocessen eigen te maken. Je houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken en bent gericht op het leveren van kwaliteit. Verder ben je flexibel, stressbestendig, servicegericht en ben je gemotiveerd om een extra stap te zetten.

Voor deze functie vragen wij een minimale beschikbaarheid van twee dagen per week. Deze dagen kunnen in overleg wisselen. Ook is het fijn als je voor een langere periode (minimaal 7 maanden) beschikbaar bent.


WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN?

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende bijbaan en een bijzondere kans om al tijdens je (rechten)studie de praktijk van een groot advocatenkantoor van dichtbij mee te maken. Daar-naast maak je deel uit van een pool Flex Assistants die een jong en fris team vormen en bestaat uit andere (rechten)studenten. Je werkt in een uitdagende, veeleisende, maar bovenal informele werkomgeving met veel leuke kantoorevenementen.

 

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met eigen kantoren Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en representatives in Houston, Shanghai, Singapore, Tokio en Greater China. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

REAGEREN?

Ben je benieuwd of Houthoff bij jou past of wil je meer weten over deze vacature? Meld je dan aan voor een virtuele kennismaking voordat je de stap neemt om 'echt' te solliciteren. Je kunt middels een virtueel kopje koffie met iemand van ons team op informele wijze kennismaken en jouw vragen stellen. Neem hiervoor contact op met een van onze Teamleiders: Marijke Bruins (+31 20 6056495), Renate Kroon-Guitjens (+31 20 6056347) of Saskia ten Broeke-Puype (+31 20 6056323) of mail naar; TeamleidersSecretariaat@houthoff.com. Ben je benieuwd hoe onze kantoren er van binnen uit zien en wil je vast een beetje de sfeer proeven? Check dan onze office tours op IG-tv.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Selectieronde:

Na ontvangst van jouw motivatiebrief en CV worden deze beoordeeld en ontvang je een schriftelijke reactie.

 

Een gesprek:

Wanneer je doorgaat in de procedure word je uitgenodigd voor een een gesprek met als gesprekspartners een Team Lead Secretarial Support en een medewerker van HR.

 

Aanbod en referentiecheck:

Een aanbod volgt na een positieve referentiecheck.

 

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

 

****
Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak/event op kantoor plaatsvindt, delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

12 October 2021

Key Contact

Rotterdam
Teamleider Secretariaat
+31 20 605 63 23
+31 6 1217 1611

Key Contact

Amsterdam
Teamleider Secretariaat
+31 20 605 64 95
+31 6 5316 8577

Key Contact

Amsterdam
Teamleider Secretariaat
+31 20 605 63 47
+31 6 8309 1616