SECRETARIAL TEAM ASSISTANT FINANCE & INVESTMENT MANAGEMENT – AMSTERDAM (0,8-1,0 FTE)

SECRETARIAL TEAM ASSISTANT FINANCE & INVESTMENT MANAGEMENT – AMSTERDAM (0,8-1,0 FTE)


Voor ons secretariaat van de praktijkgroep Finance & Investment Management in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die het leuk vindt om in een dynamische praktijk te werken en deel uit te maken van een goed draaiend team.
Als Secretarial Team Assistant bij Finance & Investment Management bied je van a tot z administratieve ondersteuning in onze dossiers, persoonlijke (organisatorische) ondersteuning aan onze advocaten en ben je het informatieve aanspreekpunt voor allerlei vragen uit de praktijkgroep, van overige stafafdelingen en van onze cliënten.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
 • Ondersteunen van de advocaten bij closings (afronden van een transactie of overname).
 • Verwerken van aanpassingen in juridische documenten.
 • Legal opinion checks uitvoeren.
 • Het aanmaken en beheren van digitale en hard copy dossiers door inkomende en uitgaande stukken te verwerken en filen.
 • Zorg dragen voor een goed verloop van het maandelijkse declaratieproces.
 • Op orde houden van de KYC-administratie (Know Your Client).
 • Agenda- en mailboxbeheer voor de advocaten.
 • Persoonlijke organisatorische ondersteuning van de advocaten, zoals administratie van opleidingen, onkostendeclaraties, etc.
 • Het boeken van zakelijke reizen.
 • Ondersteuning bij business development werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld pitches.

 • DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

  Als Secretarial Team Assistant ondersteun je onze juridische professionals in de volle breedte en op het hoogste niveau. Dat vraagt om flexibiliteit, nauwkeurigheid en een servicegerichte houding. Je houdt het overzicht, stelt prioriteiten en bent een pragmatische aanpakker. Als schakel tussen onze juristen en cliënten draag jij bij aan de hoogwaardige diensten die ons kantoor verleent. Je werkt daarbij goed samen met collega's van andere stafafdelingen, zoals Finance, Facilities en ICT.

  Je beschikt daarbij over: 

  • Minimaal mbo + / hbo werk- en denkniveau.
  • Werkervaring in een ondersteunende rol in de zakelijke dienstverlening.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (harde eis) en een goede beheersing van de Engelse taal.

  WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN?

  Houthoff heeft een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen zoals borrels en kantoorfeesten. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt hiertoe een breed aanbod aan opleidingen beschikbaar gesteld. Je kunt rekenen op een goed salaris met een vaste dertiende maand en 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

   

  EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

  Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Houston, Shanghai, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

  KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

  Ben je benieuwd of Houthoff bij jou past of wil je meer weten over deze vacature? Meld je dan aan voor een virtuele kennismaking voordat je de stap neemt om 'echt' te solliciteren. Je kunt middels een virtueel kopje koffie met iemand van ons team op informele wijze kennismaken, jouw vragen stellen en de sfeer proeven van ons kantoor en onze collega's. Neem hiervoor contact op met een van onze Teamleiders: Renate Kroon-Guitjens (020 - 605 6347), Marijke Bruins (020 - 605 6495) of Saskia ten Broeke-Puype (020 - 605 6323) of mail naar TeamleidersSecretariaat@houthoff.com. Ben je overtuigd van de match tussen jou en deze functie en wil je solliciteren? Gebruik dan de 'solliciteer direct' knop.

  SOLLICITATIEPROCEDURE

  Selectieronde:

  Na ontvangst van jouw motivatiebrief en CV worden deze beoordeeld en ontvang je een schriftelijke reactie.

   

  Eerste gesprek:

  Wanneer je doorgaat in de procedure word je uitgenodigd vooreen eerste gesprek met als gesprekspartners een Team Lead Secretarial Support en een medewerker van HR.

   

  Tweede gesprek:

  Na een positief bevonden eerste gesprek volgt een tweedegesprek, ditmaal met als gesprekspartners een andere Team Lead Secretarial Support en de Manager Secretarial Support.

   

  Kennismaking Praktijkgroep:

  Hierna kan een korte kennismaking met collega’s van de betreffende Praktijkgroep volgen.

   

  Aanbod en referentiecheck:

  Een aanbod volgt na een positieve referentiecheck.

   

  Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

   

  ****
  Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak/event op kantoor plaatsvindt, delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

  31 August 2021

  Key Contact

  Rotterdam
  Teamleider Secretariaat
  +31 20 605 63 23
  +31 6 1217 1611

  Key Contact

  Amsterdam
  Teamleider Secretariaat
  +31 20 605 64 95
  +31 6 5316 8577

  Key Contact

  Amsterdam
  Teamleider Secretariaat
  +31 20 605 63 47
  +31 6 8309 1616