Vacature

TEAMLEAD HR SUPPORT – AMSTERDAM (0,8 – 1,0 FTE) (INTERIM OF IN DIENST)

TEAMLEAD HR SUPPORT – AMSTERDAM (0,8 – 1,0 FTE) (INTERIM OF IN DIENST)


Het HR-team van Houthoff bestaat uit de subteams Advies, L&D, Recruitment en Support. Als Teamlead HR Support ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team (4 teamleden) dat verantwoordelijk is voor alle processen rondom de in-, door- en uitstroom van medewerkers en de informatieverstrekking naar onze medewerkers. Je coördineert en neemt zelf deel aan werkzaamheden om te zorgen dat alles probleemloos verloopt. Dit zijn dagelijks en maandelijks terugkerende werkzaamheden, daarnaast houd je je bezig met verschillende projecten. Je draagt zorg voor een nauwe samenwerking met onze salarisadministratie en schakelt regelmatig met andere stafafdelingen zoals Compliance, Contractbeheer, Facilities en IT. Het team HR Support werkt zeer nauw samen met de HR Adviseurs, daarnaast werkt het team ook regelmatig met Recruitment en L&D. Als Teamlead HR Support rapporteer je aan de Head of HR.

Op het gebied van Arbo en verzuim ben jij een kei. Je vervult mede de rol van preventiemedewerker en bent verantwoordelijk voor de administratie en coördinatie van onze verzuimdossiers in kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Wat je van ons kunt verwachten

Houthoff vormt een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen waaronder borrels, sportevenementen en een jaarlijks skiweekend. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden jou:
  • Een interessante baan bij een goede werkgever.
  • Een goed salaris met een vaste dertiende maand en vakantiegeld.
  • Een volledige woon- werkverkeer vergoeding wanneer je met ov reist.
  • 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week.
  • Een organisatie waar je door groeit.

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Natuurlijk ben je als Teamlead HR Support accuraat en servicegericht. Je houdt overzicht en bent goed in plannen en organiseren. Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden en lagen in de organisatie. Daarnaast heb je een goede kennis van het arbeidsrecht, compensation & benefits, arbo en de Wet Verbetering Poortwachter. Je krijgt energie van het coachen van je teamleden en het samenwerken met veel verschillende stakeholders. Je vindt het een uitdaging om mee te denken over het HR- beleid en kwaliteitsverbetering.

Daarnaast beschik je over:
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening.
  • Ruime ervaring in geautomatiseerde gegevensverwerking en workflowmanagement.
  • Word en Excel kennen geen grote geheimen meer voor je.

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Greater China, Houston, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Ard Westhof (Head of HR) via 06-83150945 of a.westhof@houthoff.com.

Wil je solliciteren? Gebruik dan de 'solliciteer direct' knop.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak/event op kantoor plaatsvindt, delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

 

20 October 2021

Key Contact

Amsterdam
HR Adviser
+31 20 605 64 53
+31 6 3022 1452

Key Contact

Amsterdam
Head of HR
+31 20 605 65 25
+31 6 8315 0945