Assistant Legal Project Management Amsterdam

Amsterdam
11 October 2018

ASSISTANT LEGAL PROJECT MANAGEMENT

Standplaats: Houthoff Amsterdam 

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met meer dan 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

 

DE FUNCTIE

Voor Legal Project Management zoeken wij per direct een gedreven en enthousiaste collega. Het Legal Project Management valt samen met Data Analytics en Legal Tech onder de afdeling Innovation. Samen zijn zij verantwoordelijk voor legal project management, business intelligence en innovatieve technologie binnen Houthoff.

De functie Assistant Legal Project Management is de ideale bijbaan voor de gevorderde rechtenstudent. Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en gestructureerd, hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je hebt interesse in IT en nieuwe technologie en hebt uitstekende Excel en PowerPoint vaardigheden. Verder ben je flexibel, stressbestendig, servicegericht en ben je gemotiveerd om een extra stap te zetten.

In deze functie houd je je onder supervisie van het Legal Project Management team onder andere bezig met data room beheer, controleren, redigeren en redacten van documenten, het structureren en het up to date houden van (digitale) dossiers, online project portals, het inrichten van projecten en het opstellen en controleren van financiële rapportages.

Voor deze functie vragen wij een beschikbaarheid van twee volle dagen per week. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan en een bijzondere kans om al tijdens je rechtenstudie de praktijk van een groot advocatenkantoor van dichtbij mee te maken.

 

REAGEREN?

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je sollicitatie bestaande uit motivatiebrief, cv en (pas)foto naar HR Support. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Michiel Stoop (Legal Project Management Adviser) via telefoonnummer 020-6056295.
 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Key Contact

Amsterdam
Legal Project Management Adviser
+31 20 605 62 95
+31 6 1119 8337