Assistant Legal Project Management Amsterdam

11 October 2018

ASSISTANT LEGAL PROJECT MANAGEMENT

AMSTERDAM 

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met meer dan 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.


DE FUNCTIE

Voor Legal Project Management zoeken wij per direct een gedreven en enthousiaste collega. Het Legal Project Management valt samen met Data Analytics en Legal Tech onder de afdeling Innovation. Samen zijn zij verantwoordelijk voor legal project management, business intelligence en innovatieve technologie binnen Houthoff.

De functie Assistant Legal Project Management is de ideale bijbaan voor de gevorderde WO/HBO rechtenstudent. Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en gestructureerd, hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je hebt interesse in IT en nieuwe technologie en hebt uitstekende Excel en PowerPoint vaardigheden. Verder ben je flexibel, stressbestendig, servicegericht en ben je gemotiveerd om een extra stap te zetten.

In deze functie houd je je onder supervisie van het Legal Project Management team bezig met het inrichten van projecten, fasen en workstreams in het financiële systeem, het opstellen en controleren van financiële rapportages, het opzetten en beheren van online project portals en andere (administratieve) ondersteuning.

Voor deze functie vragen wij een beschikbaarheid van (minimaal) twee volle dagen per week. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan en een bijzondere kans om al tijdens je rechtenstudie de praktijk van een groot advocatenkantoor van dichtbij mee te maken.

REAGEREN?


Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je sollicitatie bestaande uit motivatiebrief, cv en (pas)foto naar hr-support@houthoff.com. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Michiel Stoop (Legal Project Management Adviser) of Steven ter Horst (Head of Innovation) via telefoonnummer 020-6056295 / 020-6056288.

Key Contact

Amsterdam
Legal Project Management Adviser
+31 20 605 62 95
+31 6 1119 8337
Steven ter Horst

Key Contact

Amsterdam
Head of Innovation
+31 20 605 62 88
+31 6 5378 2186