Vacature

Business Assistant - Amsterdam (0,8 - 1,0 FTE)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in onze Business Assistance Group! Houd je van een baan waar geen dag hetzelfde is en waar je je verder in kunt ontwikkelen? Zet dan nu jouw volgende carrièrestap en word onze nieuwe Business Assistant!

Als Business Assistant bied je (niet praktijkgroep gebonden) optimale administratieve dossier- en projectondersteuning. Je voert (zelfstandig) dossier-gerelateerde administratieve opdrachten en werkzaamheden uit.

Wat ga je doen?
  • Je ondersteunt de fee earners in de dagelijkse praktijk en bij de voorkomende werkzaamheden. Denk daarbij aan het aanpassen, uitwerken en verzending van (juridische) stukken, op orde houden van onze dossiers en correspondentie;
  • Je werkt efficiënt samen met collega's in de Business Assistance Group, maar ook met de andere collega's binnen Practice Group Support, andere stafafdelingen en de fee earners;
  • Je ontwikkelt continue persoonlijke vakkennis en deelt deze waar nodig;
  • Je bent kwaliteitsgerichtheid en stelt daarbij hoge eisen aan de kwaliteit van eigen werk én aan dat van anderen;
  • Je signaleert verbeterpunten en draagt actief oplossingen aan ter bevordering van de efficiëntie en kwaliteit van processen.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je hebt al wat relevante ondersteunende werkervaring opgedaan in een zakelijke omgeving en bent toe aan de volgende stap. Je bent enthousiast, flexibel en gaat graag de uitdaging aan! Onder druk houd jij het hoofd koel en blijf je goed communiceren.

Je beschikt daarbij over:
  • Minimaal mbo + / hbo werk- en denkniveau;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (harde eis) en een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Uitstekende MS Office kennis en vaardigheden.

Wat je van ons kunt verwachten?

Houthoff heeft een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen zoals borrels en kantoorfeesten. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt hiertoe een breed aanbod aan opleidingen beschikbaar gesteld. Je kunt rekenen op een goed salaris met een vaste dertiende maand en 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Een organisatie waar je door groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Wij zijn onafhankelijk en hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York en representatives in Azië en Houston. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast? Solliciteer dan via de 'solliciteer direct'-knop. Wil je nadere informatie over deze vacature of ben je benieuwd of Houthoff bij je past, neem dan contact op met Saskia ten Broeke-Puype (+31 20 605 6323), Marijke Bruins (+31 20 605 6495), Renate Kroon (+31 20 605 6347) of mail naar teamleadspgs@houthoff.com. Ben je benieuwd hoe onze kantoren er van binnen uit zien en wil je vast een beetje de sfeer proeven? Check dan onze office tours op IG-tv.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

</ahref="mailto:teamleadspgs@houthoff.com">

主要联系人

鹿特丹
Team Lead Practice Group Support
+31 20 605 63 23
+31 6 1217 1611

主要联系人

阿姆斯特丹
Team Lead Practice Group Support
+31 20 605 63 47
+31 6 8309 1616

主要联系人

阿姆斯特丹
Team Lead Practice Group Support
+31 20 605 64 95
+31 6 5316 8577