Business Development Adviseur

Amsterdam
27 March 2018

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

De functie

Het Business Development team adviseert en ondersteunt de advocaten, notarissen en belastingadviseurs bij diverse commerciële activiteiten. Vanwege de ambities van het kantoor en de Business Development afdeling wordt er gezocht naar een actieve en professionele Business Development Adviseur. In deze rol bouw je mee aan een optimale groei van Houthoff. Hiervoor adviseer je de advocaten vanuit je vakgebied. Je draagt zorg voor de invulling en coördinatie van nationale en internationale pitches en neemt hier de leiding in, adviseert juristen over commerciële kansen, doet marktonderzoek en businessanalyses en pakt graag (strategische) projecten op binnen de afdeling, of initieert ze zelf. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor een aantal praktijk- en sectorgroepen. Daarnaast ben je account manager voor een aantal van Houthoff’s ‘premium clients’. Kortom een rol met veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen een team waarmee je altijd kunt sparren.

Je standplaats is Amsterdam maar je bent bereid om regelmatig (minimaal één à twee dagen per week) vanuit het kantoor in Rotterdam te werken.

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van Business Development binnen de advocatuur of zakelijke dienstverlening. Een juridische studie is een pre. Naast dat je praktisch bent ingesteld en gewend bent om met ad hoc vraagstukken om te gaan ben je analytisch sterk, heb je overtuigingskracht, zie je verbanden en heb je snel overzicht. Ook is een sterk gevoel voor politieke verhoudingen jou niet vreemd. Je bent no-nonsense, energiek en een echte aanpakker. Je weet de rust te bewaren op hectische momenten, ook als het even anders loopt dan gepland. Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige functie met eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor initiatief in een jong en ambitieus team.
  • Een dynamische werkomgeving, waarbij alle ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waarin je constant wordt uitgedaagd. 
  • Een marktconform salaris en vaste dertiende maand.

Kun jij niet wachten je carrière bij Houthoff te starten?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief, CV en (pas)foto te mailen. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Joep Janssen, Team Lead Business Development via telefoonnummer +31 20 605 64 35.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Joep Janssen

Key Contact

Amsterdam
Business Development Team Leader
+31 20 605 64 35
+31 6 1269 8357