Campus Recruiter Amsterdam/Rotterdam (1 FTE)

Houthoff zoekt per direct een fulltime Campus Recruiter Standplaats: Amsterdam en Rotterdam.

HET TEAM

Het Recruitmentteam van Houthoff bestaat uit twee Campus Recruiters, twee Assistant Recruiters en een Team Lead Recruitment. Recruitment is onderdeel van de HR afdeling van Houthoff. De HR afdeling bestaat uit een HR Manager, HR Advies, HR Support, Learning & Development en Recruitment. Met alle afdelingen wordt nauw samengewerkt.

DE FUNCTIE EN PROFIEL

Om het Recruitmentteam te versterken zijn wij op korte termijn op zoek naar een Campus Recruiter. Als Campus Recruiter vervul je een belangrijke rol in het positioneren van Houthoff op de markt van startende juristen. Je bent verantwoordelijk voor het signaleren van het beste aankomend juridisch talent, het organiseren en uitvoeren van recruitmentactiviteiten en het onderhouden van contacten met studenten, studie- en studentenverenigingen en universiteiten. In deze rol heb je speciale aandacht voor diversiteit en inclusie (D&I). We zien graag dat samenwerkingen met studie- en studentenverenigingen die diversiteit – in de breedste zin van het woord – hoog in het vaandel hebben staan verder worden uitgebreid. Daarnaast adviseer je over kansen die jij op diversiteitsgebied binnen Houthoff ziet. Dit alles om de instroom van toekomstige juristen een betere afspiegeling van de samenleving te maken. Heb jij (aantoonbare) affiniteit met het diversiteitsvraagstuk? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Dit geldt uiteraard voor alle sollicitanten.

Zo presenteer jij als Campus Recruiter Houthoff als werkgever tijdens kantoorbezoeken, bedrijvendagen en andere recruitmentactiviteiten. Het gaat je van nature goed af om te presenteren en contact te onderhouden met verschillende partijen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opzet, organisatie en begeleiding van onze jaarlijkse meerdaagse masterclasses en maandelijks terugkerende events. Je onderhoudt nauw contact met juridische faculteiten en besturen van studie- en studentenverenigingen. In de zoektocht naar talent maken we actief, maar vooral ook creatief, gebruik van online social mediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Ben jij creatief, organisatorisch en communicatief sterk? Kan je goed samenwerken? En is multitasken een tweede natuur voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast heb je een academische achtergrond en affiniteit met de (juridische) doelgroep, een afgeronde rechtenstudie is daarbij een pré. Als Campus Recruiter ben je hands-on ingesteld en beweeg je gemakkelijk door alle lagen van de organisatie. Je weet social media effectief in te zetten om juridisch talent te benaderen. Je zult werkzaam zijn voor alle vestigingen van Houthoff, waaronder Amsterdam en Rotterdam, en bent hiervoor bereid te reizen.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden.
  • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een dynamische en veeleisende, maar bovenal informele werkomgeving.
  • Een prettige werksfeer in een hecht en jong team.

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met ruim 600 medewerkers, waaronder 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Azië en Amerika. Daarnaast hebben wij speciale regionale teams die zich richten op Azië, Europa en Latijns-Amerika. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast? Solliciteer dan door een mail te sturen naar j.van.meer@houthoff.com met jouw motivatiebrief en cv. Wil je nadere informatie over deze vacature, neem dan contact op met Josephine van Meer, Team Lead Recruitment, via telefoonnummer 020-605 6417 of j.van.meer@houthoff.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

28 March 2022

Key Contact

Amsterdam
Recruitment Teamlead
+31 20 605 64 17
+31 6 5232 4027