Facilitair medewerker (oproepbasis) Amsterdam

18 June 2019

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. 

De functie

Onze vestiging in Amsterdam beschikt over verschillende ondersteunende afdelingen waaronder een facilitaire afdeling. De facilitair medewerker is voornamelijk werkzaam bij de interne dienst en repro af-deling. Als facilitair medewerker ben je een spin in het web van kantoor en werk je nauw samen met secretaresses en diverse ondersteunende afdelingen (waaronder IT, gastvrouwen, receptie, en events)  om een excellente dienstverlening neer te zetten. Daarnaast schakel je ook direct met advocaten.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn

  • Diverse werkzaamheden in het kantoor zoals; Interne verhuizingen, bijvullen kantoor artikelen, op- en afbouw van events;
  • Assisteren op de repro afdeling;
  • Uitvoeren van kleine technische handelingen; en
  • Koeriersdiensten tussen Amsterdam en Rotterdam

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Je bent een enthousiaste MBO/HBO student en bent flexibel inzetbaar. Het hebben van een rijbewijs is een pré. Je hebt een representatieve uitstraling en bent integer. Je bent sterk in het secuur plannen en organiseren van je werkzaamheden. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse en Engelse taal. Je bent servicegericht, organisatiesensitief, collegiaal en flexibel inzetbaar. Als problemen zich voordoen, blijf je rustig en los je die proactief en creatief op. Je ziet telkens weer oplossingen. 

Wij bieden

Wij bieden je een leuke afwisselende baan met:
  • een professionele en veeleisende werkomgeving;
  • een informele werksfeer en een plezierige samenwerking met je directe collega's; en
  • een marktconform salaris.

Kun jij niet wachten je carrière of bijbaan bij Houthoff te starten?

Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief, CV en pasfoto te mailen naar HR. Wil je nadere informatie over deze vacature, neem dan contact op met Dick Veldhuisen via telefoonnummer +31 20 605 6230.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.