Flex Assistant Amsterdam/Rotterdam

23 April 2019

FLEX ASSISTANT AMSTERDAM

 

Voor onze flexpool zijn we per direct op zoek naar enthousiaste Flex Assistants!

Als Flex Assistant ben je flexibel inzetbaar in de ondersteuning van onze juridische professionals. Je springt in bij de juridische praktijkgroepen die extra ondersteuning nodig hebben. Dit kan zijn bij de ondersteuning van de vaste Team Assistants van Corporate M&A of Litigation & Arbitration bijvoorbeeld of bij allerlei projecten binnen de afdeling Secretarial Support. Je takenpakket is heel breed. Je kunt hierbij onder andere denken aan: het aanmaken van zaken en ten behoeve daarvan het ophalen van de juiste (cliënt)informatie, het up to date houden van digitale dossiers, het controleren en redigeren van juridische documenten, agendabeheer, het archiveren van dossiers, het klaarmaken van (proces)stukken, het invoeren en bijhouden van contactinformatie in CRM, ondersteuning bieden bij het declaratieproces en het in samenwerking met Business Development ophalen van management informatie bij de fee earners.

WIE BEN JIJ?

De functie Flex Assistant is de ideale bijbaan voor de gevorderde (rechten)student (HBO of WO). Bij voorkeur heb je enige werkervaring in een ondersteunende (administratieve) rol. Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en gestructureerd en bent communicatief sterk. Je hebt een goed gevoel voor teamverhoudingen en bent snel in staat werkprocessen eigen te maken. Je houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken en bent gericht op het leveren van kwaliteit. Verder ben je flexibel, stressbestendig, servicegericht en ben je gemotiveerd om een extra stap te zetten.

Voor deze functie vragen wij een minimale beschikbaarheid van twee dagen per week. Deze dagen kunnen in overleg wisselen. Ook is het fijn als je voor een langere periode (minimaal 7 maanden) beschikbaar bent.

WIE ZIJN WIJ?

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende bijbaan en een bijzondere kans om al tijdens je (rechten)studie de praktijk van een groot advocatenkantoor van dichtbij mee te maken. Daarnaast maak je deel uit van een pool Flex Assistants die een jong en fris team vormen en bestaat uit andere (rechten)studenten. Je werkt in een uitdagende, veeleisende, maar bovenal informele werkomgeving met veel leuke kantoorevenementen (van borrels en sportevenementen tot het jaarlijkse skiweekend).

REAGEREN?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief, CV en (pas)foto te mailen. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan gerust contact op met een van de Secretarial Team Leads: Marijke Bruins of Saskia ten Broeke-Puype via telefoonnummer +31 20 605 6495 / +31 20 605 6323.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Key Contact

Rotterdam
Teamleider Secretariaat
+31 20 605 63 23
+31 6 1217 1611