Vacature

HR ADVISEUR LEGAL - AMSTERDAM (0,8-1 FTE)

HR ADVISEUR LEGAL - AMSTERDAM (0,8-1 FTE)

Voor ons HR-team zijn wij op zoek naar een ervaren HR Adviseur die zicht gaat richten op onze advocaten, notarissen en fiscalisten. Je zoekt een uitdagende functie waarin je met de volle breedte van het HR-vak bezig bent. Voor het HR-team en de aan jou toegewezen praktijkgroepen ben je een sparringpartner, onder andere op het gebied van loopbaanontwikkeling, compensation & benefits, in- door en uitstroom en performance management. Met name de verandering naar een modern performance management beleid, in systeem en gedrag, is uitdagend en staat momenteel hoog op de agenda. Dit omvangrijke project biedt vooral veel kansen om toegevoegde waarde te laten zien. Naast een proactieve houding richting jouw praktijkgroepen, ben je in staat om zaken te initiëren en concrete resultaten te boeken. Uitdagend aan deze functie is dat je mee kan bouwen aan een ontwikkelingsgerichte HR-afdeling. Houthoff wil vooroplopen met het aantrekken en behouden van talent. Dit ziet zij als cruciale uitdaging voor de korte en lange termijn. Je bent onderdeel van een enthousiast en gedreven HR team bestaande uit HR-adviseurs en HR-support medewerkers en verder werk je nauw samen met Recruiters en Learning & Development adviseurs. Je rapporteert aan de Head of HR.

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Als HR Adviseur ben je analytisch en conceptueel sterk. Je komt snel tot de essentie van een vraagstuk, kan dit duidelijk en gestructureerd weergeven en maakt concreet wat de impact op de business is. Door goede argumenten weet je te overtuigen en het vertrouwen te winnen. Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen en je kan je gedrag hierop afstemmen. Verder ben je initiatiefrijk, nieuwsgierig en beschik je over een positief kritische instelling. Ook ben je klantgericht en resultaat gedreven.

Ook beschik je over:
  • WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als HR-professional binnen de zakelijke dienstverlening;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie waarin je met de volle breedte van het HR-vak bezig bent;
  • Een innovatief klimaat, waarbij eigen initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd en gestimuleerd;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een dynamische en veeleisende, maar bovenal informele werkomgeving met veel leuke kantoorevenementen (van borrels en sportevenementen tot het jaarlijkse skiweekend).

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Het kantoor is onafhankelijk en heeft een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot haar cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

Kun je niet wachten om je carrière bij Houthoff te starten?

De search en selectie voor deze functie is exclusief uitbesteed aan Dicke Röell Breedveld. Voor meer informatie over de functie en Houthoff (www.houthoff.com) kun je contact opnemen met Naomi Linder of Arjen Breedveld. Richt je reactie, bij voorkeur per e-mail, info@drbgroep.nl, aan Dicke Röell Breedveld. www.drbgroep.nl T+31(0)70-3617009

***

Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak / event op kantoor plaatsvindt delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

06 July 2020