Vacature

HR ADVISEUR LEGAL - AMSTERDAM (0,8-1 FTE)

HR ADVISEUR LEGAL - amsterdam (0,8-1 FTE)

Voor ons HR-team zijn wij op zoek naar een ervaren HR Adviseur die zich gaat richten op onze advocaten, notarissen en fiscalisten. Dit is een uitstekende kans voor iemand die een vervolgstap zoekt binnen een dynamische werkomgeving en deel wil uitmaken van een gedreven en enthousiast HR-team. 

Samen met jouw collega HR Adviseur ben je eerste aanspreekpunt voor de verschillende praktijkgroepen en houd je je bezig met onder andere:
 • het adviseren van partners over de samenstelling en performance van hun team;
 • het adviseren over verzuimmanagement;
 • het begeleiden van in-, door- en uitstroomtrajecten van juristen in samenwerking met Recruitment;
 • het adviseren over opleidingsvraagstukken in samenwerking met Learning & Development;
 • het zelfstandig schrijven van adviezen en notities.

Daarnaast draag je bij aan kantoor brede projecten zoals bijvoorbeeld Performance Management. Vanuit je professionaliteit en visie bouw je mee aan het verder professionaliseren van de HR-afdeling en de organisatie. Er wordt nauw samengewerkt met de overige twee HR Adviseurs die zich richten op de staf. De HR Adviseurs worden ondersteund door HR Support en werken veel samen met de andere disciplines binnen HR: Recruitment en Learning & Development. Je rapporteert aan de Head of HR. Voor deze functie zal je ongeveer één keer per week op ons kantoor te Rotterdam zijn.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Als HR Adviseur ben je gestructureerd, praktisch en hands-on. Je bent in staat je werk goed te organiseren, stelt de juiste prioriteiten en handelt werkzaamheden snel en efficiënt af met oog voor detail. Je bent een stevige gesprekspartner en in staat om op verschillende niveaus te communiceren. Daarnaast denk je graag mee om nieuwe processen en verbeteringen aan te dragen. Tot slot ben je een leuke collega en teamspeler, maar ook in staat om proactief en zelfstandig werkzaamheden op te pakken. 

Ook beschik je over:
 • Een afgeronde hbo of academische opleiding richting HRM of soortgelijk.
 • Ongeveer 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een zakelijke dienstverlener, adviesbureau of multinational. Ervaring binnen een partnerstructuur is een pré. 
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. 

WIJ BIEDEN

 • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden.
 • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een dynamische en veeleisende, maar bovenal informele werkomgeving met veel leuke kantoorevenementen (van borrels en sportevenementen tot het jaarlijkse skiweekend).
 • Werken binnen een enthousiast en gedreven HR-team dat vernieuwend en vooruitstrevend is en waarbinnen hoge kwaliteit de norm is. 

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve op-lossingen wensen.  

KUN JIJ NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

De functie is exclusief uitbesteed aan onze partner Dicke Röell Breedveld. U kunt uw sollicitatie per mail richten aan info@drbgroep.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Naomi Linder van Dicke Röell Breedveld op +31(0)70 – 3617009.