Vacature

HR Assistant – 6 maanden per september 2019 (0.8 0fte) Amsterdam - Rotterdam

10 July 2019

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve op-lossingen wensen. 

In verband met het zwangerschapsverlof van een van onze collega's zijn we vanaf september 2019 op zoek naar een enthousiaste collega die voor 6 maanden ons HR-team komt versterken. Je maakt deel uit van het HR-supportteam, bestaande uit (in totaal) vier HR Assistants en een Teamleider. Als HR Assistent ondersteun je de HR Adviseurs. Het team van HR Adviseurs bestaat in totaal uit twee adviseurs voor de juristen en twee adviseurs voor de staf. Daarnaast werk je nauw samen met de andere disciplines binnen HR; Recruitment en Learning & Development. Je rapporteert aan de Teamleider HR-support.

Onze nieuwe collega is leergierig van aard en gewend in een veeleisende organisatie te werken, beweegt zich soepel in de verschillende lagen van de organisatie en is een echte teamspeler. Hij/zij ziet waar de processen verbetering behoeven en haalt plezier uit het daadwerkelijk doorvoeren van deze verbeteringen. Herken jij jezelf hierin en heb je zin om de vragen vanuit de organisatie op een slimme, accurate en daadkrachtige manier op te pakken, dan zijn wij op zoek naar jou!

DE FUNCTIE

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de gehele administratie rondom de in-, door- en uitstroom van de staf. Je bent eerste aanspreekpunt voor de organisatie en informeert op het gebied van arbeidsvoorwaarden, performance management, en HR-systematiek. Tevens lever je een actieve bijdrage aan brede HR-projecten.  
De afdeling HR-support werkt continu aan verbetering van de processen en haar dienstverlening. Naast bovenstaande houdt de afdeling zich onder andere bezig met werving en selectie, het organiseren van de onboarding dag, het verwerken van verschillende wijzigingen en mutaties, verlof en verzuim. 

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie op een HR-afdeling in de zakelijke dienstverlening
 • Je bent 4 dagen per week beschikbaar van september 2019 t/m februari 2020 
 • Je hebt goede kennis van de benodigde wet- en regelgeving 
 • Je vindt het een uitdaging om de HR-administratie op de juiste manier vorm te geven en verder te ontwikkelen
 • Je bent in staat je werk goed te organiseren en prioriteren en handelt werkzaamheden snel en efficiënt af met oog voor detail
 • Je hebt sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden en het vermogen "een stap vooruit te kijken" kenmerken jou

WIJ BIEDEN

 • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een dertiende maand en vakantiegeld
 • Een volledige woon- werkverkeer vergoeding wanneer je met ov reist
 • 26.5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Een dynamische en veeleisende, maar bovenal informele werkomgeving met veel leuke kantoorevenementen (van borrels en sportevenementen tot het jaarlijkse skiweekend)
 • Werken binnen een enthousiast en gedreven HR-team dat vernieuwend en vooruitstrevend is en waarbinnen hoge kwaliteit de norm is.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar HR t.a.v. Koosje Slingerland. Wil je nadere informatie over deze vacature, neem dan contact op met Koosje Slingerland, Teamleider HR Support via telefoonnummer 020-605 6267.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Koosje Slingerland

Key Contact

Amsterdam
Teamleider HR Support
+31 20 605 62 67
+31 6 2034 8457