Vacature

HR Medewerker

Amsterdam
16 March 2018

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

De functie

Als HR medewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele administratie rondom de in-, door- en uit-stroom van juristen en staf. Je bent eerste aanspreekpunt voor de organisatie en informeert op het gebied van arbeidsvoorwaarden, performance management en HR systematiek. Daarnaast werk je samen met de collega's van recruitment voor het organiseren van de sollicitatiedagen. Tevens wordt van je verwacht dat je een actieve bijdrage levert aan brede HR projecten. Voor het komende jaar staat bijvoorbeeld performance management, het optimaliseren van de verzuimbegeleiding en het professionaliseren van het proces werving en selectie voor staf op de agenda.

Het profiel

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld Human Resources Management of Be-drijfskunde. Je hebt zo'n 1-2 jaar relevante werkervaring. Je bent sterk in het plannen en organiseren van je werkzaamheden en bent gewend om snel te schakelen. Je stelt de juiste prioriteiten in een functie die zich kenmerkt door een enorme verscheidenheid aan taken. Sterk ontwikkelde sociale en com-municatieve vaardigheden en het vermogen "een stap vooruit te kijken" kenmerken jou.

Om deze functie tot een succes te maken ben je:

  • Een enthousiaste, flexibele collega die vragen vanuit de organisatie op een slimme, accurate en daadkrachtige manier weet te beantwoorden en zich daarnaast ook verantwoordelijk voelt voor de administratieve kant van deze functie.
  • Een teamspeler die ziet waar onze processen verbetering behoeven en er plezier uit haalt deze verbeteringen ook daadwerkelijk door te voeren.
  • En bovenal leergierig en gewend in een veeleisende organisatie te werken en daarbij in staat je soepel in allerlei lagen van deze organisatie te bewegen.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden.
  • Een dynamische werkomgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waarin je constant wordt uitgedaagd.
  • Werken in een leuk en doelgericht team waarin samenwerking en teamspirit centraal staat.
  • Een informele werksfeer met - naast hard werken - veel leuke kantoorevenementen (van de Zuidasrun tot de Dam tot Damloop en van de wekelijkse kantoorborrel tot het jaarlijkse skiweekend).

Kun jij niet wachten je carrière bij Houthoff te starten?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief, CV en pasfoto te mailen naar HR. Wil je nadere informatie over deze vacature, neem dan contact op met Koosje Slingerland, Teamleider HR Support via telefoonnummer 020-605 6267.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Koosje Slingerland

Key Contact

Amsterdam
HR Support
+31 20 605 62 67
+31 6 2034 8457