Informatiespecialist - Rotterdam (0,8 - 1,0 FTE)

Informatiespecialist - Rotterdam (0,8 - 1,0 FTE)


Voor het team van informatiespecialisten (5 FTE) zoeken wij een gedreven en enthousiaste collega. De informatiespecialisten werken in een open en informele sfeer vanuit kantoor Amsterdam en Rotterdam. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de informatievoorziening en het kennismanagement binnen Houthoff. Je werkt intensief samen met je directe collega's, juristen en collega's van andere stafafdelingen. De standplaats voor deze functie is Rotterdam. Ongeveer een dag per week werk je vanuit het kantoor in Amsterdam.

De functie

Als specialist binnen je vakgebied lever je juridische informatie, businessinformatie en marktinformatie, volg je relevante media, beantwoord je vragen rondom bronnen en informatie, voer je zoekopdrachten en analyses uit en adviseer je over bronnen en zoeksystemen. Ook verzorg je trainingen en workshops ten aanzien van het gebruik van kennissystemen. Je bent gericht op het verzamelen van volledige en correcte informatie en kunt dit vertalen naar feitelijke en praktisch toepasbare informatievoorziening en advies. Dit weet je te combineren met excellente service naar alle stakeholders.

Je volgt en signaleert ontwikkelingen, trends en innovaties op het gebied van kennismanagement, bent proactief in het evalueren en verbeteren van bestaande informatieproducten en -diensten. Je kunt kansen herkennen en omzetten in initiatieven om nieuwe innovatieve producten en diensten te ontwikkelen en de dienstverlening naar een continu hoger niveau te brengen.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN?

Houthoff vormt een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen waaronder borrels, sportevenementen en een jaarlijks skiweekend. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden jou
  • Een interessante baan bij een goede werkgever.
  • Een goed salaris met een vaste dertiende maand en vakantiegeld.
  • Een volledige reiskostenvergoeding woon- werkverkeer wanneer je met openbaar vervoer reist.
  • 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week.
  • Een organisatie waar je van groeit.

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Natuurlijk ben je als Informatiespecialist ondernemend en proactief. Je ziet kansen en komt zelfstandig met creatieve ideeën om bestaande diensten en processen te verbeteren. Je bent een teamspeler, maar ook in staat zelfstandig werkzaamheden op te pakken. Je hebt oog voor innovatie, affiniteit met technologie, ervaring met kennissystemen, content integratie en het digitaal ontsluiten van kennis en informatie.

Bovendien beschik je over:
  • Een afgeronde HBO of universitaire opleiding.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur opgedaan in de zakelijke dienstverlening).
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Projectmanagementervaring is een pré.

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Houston, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

Kun jij niet wachten om je carrière bij Houthoff te starten?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan door de knop 'solliciteer direct' te gebruiken. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Esmee Luesink (HR Adviseur) via telefoonnummer +31 20 605 6453.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Key Contact

Amsterdam
HR Adviser
+31 20 605 64 53
+31 6 3022 1452