Interim Manager Facilities – Amsterdam (1 FTE)

Interim Manager Facilities – Amsterdam (1 FTE)

Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een Interim Manager Facilities voor een periode van 6 maanden. De Manager Facilities is verantwoordelijk voor de aansturing van een team van circa 20 FTE en wordt daarbij ondersteund door een Teamlead Hospitality. Het facilitaire team is verantwoordelijk voor het onderhoud en de presentatie van de kantoren, repro afdeling, receptie en telefonie, presentatie gastvrouwen, interne en externe events, catering en schoonmaak. Daarnaast is de Manager Facilities verantwoordelijk voor diverse huisvestingsprojecten, waaronder de renovatie van onze kantoren in Rotterdam en Brussel, het beheren van contracten en het inspelen op de actuele situatie rondom Covid-19.

Primair houd je je bezig met:
 • Het aansturen van het facilitaire team.
 • Het beheren van de facilitaire contracten.
 • Het opstellen en bewaken van het facilitaire budget.
 • Huisvestingsvraagstukken.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
 • Het leiden van diverse renovatieprojecten.
 • Het inspelen op de wensen en behoefte rondom de actuele Covid-19 situatie.
 • Focus op duurzaamheid.


Wat je van ons kunt verwachten

Houthoff vormt een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen waaronder borrels en sportevenementen. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden jou:
 • Een interessante opdracht bij een goede werkgever van november 2020 t/m april 2021.
 • Passende arbeidsvoorwaarden.
 • Een organisatie waar je van groeit. 


Dit maakt jou de ideale kandidaat

Natuurlijk ben je als Manager Facilities een echte facilitair expert met als vertrekpunt een uitmuntend serviceniveau. Je krijgt energie van huisvestingsvraagstukken en inspelen op de facilitaire behoefte en deze vertalen naar effectieve en praktische oplossingen. Daarnaast vind je het een uitdaging om te werken in een partnerorganisatie en heb je een hoge mate van organisatie sensitiviteit. Je zult zowel werkzaam zijn op ons kantoor in Amsterdam als Rotterdam en bent bereid om incidenteel naar onze buitenland kantoren te reizen.

Ook beschik je over:
 • Een afgeronde HBO opleiding aan de hotelschool of op het gebied van Facility Management. 
 • 4 tot 6 jaar werkervaring in een leidinggevende rol.
 • Een duidelijke visie betreffende hoe een professionele en gerenommeerde organisatie service op optimaal niveau kan verlenen.


Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Houston, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.


Kun jij niet wachten je carrière bij Houthoff te starten?

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met HR via wervingenselectie@houthoff.com

Wil je solliciteren?
Gebruik dan de 'solliciteer direct' knop. Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

***

Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak/event op kantoor plaatsvindt, delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

14 September 2020