Vacature

Learning & Development Adviseur (0,8 - 1 FTE) Amsterdam

01 October 2018

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen. 

De afdeling Learning & Development (welke onderdeel uitmaakt van het brede HR-team) draagt zorg voor de ontwikkeling en de uitrol van trainingen en biedt een uitgebreid opleidings- en ontwikkelprogramma aan voor alle werknemers van Houthoff. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een L&D-adviseur.

 

De functie

Als L&D-adviseur werk je in het 3-koppige L&D-team (met de collega-adviseur/teamlead en de supportmedewerker). Door je passie voor het ontwikkelen van mensen op professioneel en persoonlijk vlak volg je de laatste ontwikkelingen in de markt op de voet. Je beweegt je gemakkelijk binnen een organisatie die zich kenmerkt door hoogopgeleide professionals en bent een stevige gesprekspartner voor interne klanten en externe partijen. Vanuit jouw expertise ben je in gesprek met praktijkgroepen en stafafdelingen en vertaal je de interne vraag naar de juiste opleidings-strategie en daarbij behorende middelen. Je hebt aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en groei van mensen en kan door het stellen van de juiste vragen de leerbehoefte achterhalen. Je denkt mee in het ontwikkelen van innovatieve en strategische L&D-plannen en je neemt actief deel aan HR-brede projecten. Zo ben je bijvoorbeeld de spil in de ontwikkeling en implementatie van grote opleidingstrajecten.

 

Dit maakt jou de ideale kandidaat

 • Je hebt een afgeronde hbo of academische opleiding (HR/HRD/Psychologie of Organisatiekunde etc.);
 • Je hebt minimaal 3 jaar L&D ervaring, bij voorkeur bij een zakelijke dienstverlener, adviesbureau of multinational;
 • Je hebt kennis van learning programma management en projectmanagement;
 • Je hebt goed ontwikkelde adviesvaardigheden en bent in staat om de vertaalslag te maken van visie en beleid naar concrete opleidingen en trainingen;
 • Je bent organisatiesensitief en weet je daardoor soepel te bewegen in de verschillende lagen van onze organisatie;
 • Je hebt een flexibele, gezond kritische, op ontwikkeling gerichte werkhouding;
 • Je bent gestructureerd, praktisch en hands-on; en
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift en een goede beheersing van de Engelse taal.

 

Wij bieden

 • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; en
 • Een dynamische en veeleisende, maar bovenal informele werkomgeving met veel leuke kantoorevenementen (van borrels en sportevenementen tot het jaarlijkse skiweekend).

 

Kun jij niet wachten om je carrière bij Houthoff te starten?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV te mailen. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Yola de Lange (teamlead L&D via telefoonnummer 020 – 605 62 68).

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.