Management Assistant New York

New York

MANAGEMENT ASSISTANT NEW YORK (0,8 - 1,0 FTE)

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen. 

De functie

Als Management Assistant in ons kantoor New York ondersteun je in de breedste zin van het woord de juridische praktijk van onze professionals. Het uitwerken van juridische documenten, het editen van teksten en het onderhouden van contact met onze cliënten, zowel telefonisch als per e-mail, zijn een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Je onderhoudt contacten met externe relaties (waaronder leveranciers), houdt het algehele voorraadbeheer up to date en bent de organisator van eventuele marketing events. Postbehandeling, plannen van meetings, boeken van zakenreizen, archiveren en alle overige voorkomende secretariële werkzaamheden maken uiteraard ook deel uit van je functie. Het betreft een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden in een dynamische, veeleisende, maar informele werkomgeving.

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Werkervaring in een administratieve/secretariële functie is gewenst en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Je bent een energiek persoon en hebt een sterke hands-on mentaliteit. Je bent zeer servicegericht, stressbestendig en accuraat. Je werkt en denkt pragmatisch en hebt een flexibele instelling. Affiniteit met marketing en communicatie is een pre. Wij vinden het daarnaast van waarde als je in staat bent onze werkprocessen waar nodig te verbeteren en meer efficiënt in te richten.

Kun jij niet wachten om je carrière bij Houthoff te starten?

Kandidaten voor deze functie dienen in het bezit te zijn van een geldige werkvergunning in de Verenigde Staten (visum, Greencard of US Citizenship).

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV  te mailen naar hr-support@houthoff.com. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Helena Sprenger  h.sprenger@houthoff.com of via telefoonnummer +1 212 403 6705 .

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

 

Helena Sprenger

Key Contact

New York
Advocaat | Partner
+1 212 403 67 05
+1 646 552 13 20