Manager Facilities ASD/RTD

Amsterdam
11 October 2018

Manager Facilities (1 FTE)
Kantoor Amsterdam/Rotterdam

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Houston, Singapore en Tokyo. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

Houthoff wil haar cliënten naast een hoge kwaliteit en uitstekende juridische begeleiding ook een hoog serviceniveau bieden. Facility Management is een essentieel onderdeel. Wij zijn voor onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Londen, Brussel en New York per direct op zoek naar een Facility Manager

De functie

De Manager Facilities houdt zich bezig met het klassieke Facility Management zoals: onderhoud en presentatie panden, receptie en telefonie, presentatie gastvrouwen, interne en externe events, catering en schoonmaak. Tevens is voor Houthoff een goed lopende repro afdeling van belang. Daarnaast is de Manager Facilities verantwoordelijk voor de aansturing van het team van circa 20 fte en diverse projecten zoals renovaties, (interne) verhuizingen en het parkeerbeleid.

 

De Manager Facilities heeft een natuurlijke focus op het bewerkstelligen van een eenduidig en optimaal servicebeleid van Houthoff. In deze aanpak staan klanttevredenheid, hospitality en kwaliteit centraal. Dit houdt bijvoorbeeld in: een consistent en warm welkom van cliënten, een strakke organisatie rondom verbouwingen en optimale afspraken met leveranciers. In de (nabije) toekomst zal er over diverse leverancierscontracten opnieuw moeten worden onderhandeld. Wanneer er grote projecten moeten worden geleid (bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting en verbouwing) dan zal de Manager Facilities dit oppakken. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen, realiseren en bewaken van het budget en het continue in beeld houden van de financiële balans.

Dit maakt jou de ideale kandidaat:

Je bent een echte facilitair expert met een focus op hospitality. Op overtuigende en enthousiasmerende wijze krijg je de omgeving mee, met als vertrekpunt een uitmuntend serviceniveau. Je bent een pragmatische en hands-on professional die ook op tactisch niveau kan schakelen. Binnen deze rol is relatiebeheer met de interne klant, leveranciers en het management van groot belang. Inzicht krijgen in de facilitaire behoefte en vertalen naar effectieve en praktische oplossingen is essentieel. Je zorgt ervoor dat de zaken tot in de puntjes geregeld zijn. Je werkt goed met en voor anderen, doorziet wat er nodig is en speelt hierop in.

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding aan de Hotelschool of op het gebied van Facility Management;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van Facility Management;
 • Je hebt een sterk ontwikkeld gevoel voor hospitality en een financieel inzicht;
 • Je bent vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt een duidelijke visie betreffende hoe een professionele en gerenommeerde organisatie service op optimaal niveau kan verlenen;
 • Je weet wat het betekent om binnen een partnerorganisatie te werken en hebt een hoge mate van organisatie sensitiviteit;
 • Je hebt eerder leidinggevende ervaring opgedaan met het aansturen van een team;
 • Je bent servicegericht, proactief en voorziet de behoeften van anderen;
 • Je bent zowel pragmatisch als hands-on en kunt ten alle tijden het overzicht behouden bij grotere projecten; en
 • Je bent een belangenbehartiger met overtuigingskracht en je hebt doorzettingsvermogen.
     

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden;
 • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een dynamische en veeleisende, maar bovenal informele werkomgeving met veel leuke kantoorevenementen; en
 • Je zult hoofdzakelijk werkzaam zijn op ons kantoor in Amsterdam.

 

Kun jij niet wachten je carrière bij Houthoff te starten?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief, CV en pasfoto te mailen naar HR. Wil je nadere informatie over deze vacature, neem dan contact op met Rosa Hoogeveen (HR Adviseur) via telefoonnummer 020-6056266.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.