Vacature

Medewerker Centrale Cliënten Administratie

Amsterdam
03 April 2018

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

De functie

De CCA is een centrale desk binnen Houthoff Buruma, verantwoordelijk voor de intake en het beheer van de cliëntendossiers waar onze juristen dagelijks mee werken. Hiermee biedt deze desk de essentiële basis voor onze business.

Centraal in deze functie staat het juist en compleet verwerken van nieuwe cliëntendossiers, evenals het beheer ervan. Je hebt hierbij oog voor de proceslijnen en begrijpt dat een volledige dossieraanname belangrijk is voor het gehele financiële proces, gericht op de bevordering van een soepel facturatie- en betaalproces en te voldoen aan de wettelijke verplichting van de cliënt identificatie (op grond van de Wwft). Dit betekent dat je snel én zeer zorgvuldig dient te werken. Iedere vraag die een dossier oproept, doet beroep op jouw onderzoeksvaardigheden. Door scherp te zijn bij de verwerking van dossiers en elke onduidelijkheid en/of tegenstrijdigheid direct te onderzoeken en indien nodig te herstellen, voorkom je problemen in een later stadium en draag je bij aan het optimaal bedienen van onze cliënten.

Je werkt in teamverband als onderdeel van de afdeling Finance en staat in direct contact met onze juristen, secretaresses en cliënten. 

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau. Affiniteit met de juridische sector en finance is een pre. Nog belangrijker is je mentaliteit. Je hebt een proactieve en onderzoekende instelling; wilt weten hoe het zit. Je bent secuur en sterk in het plannen en organiseren van je werkzaamheden. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je organisatiesensitief en beschik je over overtuigingskracht en daadkracht en zie je telkens weer mogelijkheden tot verbeteringen.

Wij bieden

  • een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden; 
  • een dynamische, professionele en veeleisende werkomgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waarin je constant wordt uitgedaagd; 
  • een informele werksfeer met - naast hard werken - veel leuke kantoorevenementen (van de Zuidas run tot de Dam tot Damloop en van de wekelijkse kantoorborrel tot het jaarlijkse skiweekend); 
  • bovenop een passend salaris een vaste dertiende maand. 

Kun jij niet wachten je carrière bij Houthoff te starten?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief, CV en pasfoto uiterlijk vrijdag 13 april a.s. te mailen naar HR. Wil je nadere informatie over deze vacature, neem dan contact op met Chris Zunnebeld (Manager Financiële Administratie) via telefoonnummer +31 20 605 62 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Koosje Slingerland

Key Contact

Amsterdam
Teamleider HR Support
+31 20 605 62 67
+31 6 2034 8457