Medewerker Partner Service Bureau - Amsterdam (0,4 - 0,53 FTE)

22 January 2020

Medewerker Partner Service Bureau (15 tot 20 uur per week)

Amsterdam


De functie

Het Partner Service Bureau (PSB) is verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden ten behoeve van de persoonlijke vennootschappen van de partners van Houthoff. Naast het verzorgen van de financiële administraties van de vennootschappen, verzorgt het PSB ook de salarisadministraties, alsmede het opstellen van de jaarrekeningen, de aangiften loonheffing, omzetbelasting en vennootschapsbelasting.

In de praktijk betekent dit dat je in deze functie veelvuldig contact hebt met de partners zelf, de finance afdeling en secretaresses. De werkomgeving vraagt erom dat je je goed kunt concentreren op snel wisselende onderwerpen en gebeurtenissen en hierin effectief blijft handelen. Het overgrote deel van de werkzaamheden bestaat uit de invoer van data die nauwkeurig moet worden verwerkt.

Het PSB bestaat in totaal uit 3 personen. Dit is een functie voor 15 tot 20 uur per week, te verdelen over 3 werkdagen. De mogelijkheid bestaat door te groeien en op termijn zelfstandig alle administratieve handelingen te verrichten voor een eigen groep van partners.

Kernactiviteiten zijn:
 • Het verzorgen van financiële en salarisadministraties;
 • Verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, importeren en verwerken van bankmutaties.
 • Maandelijks verzorgen van de salarisadministratie en indienen aangiften loonheffing.
 • Per kwartaal verzorgen van de aangifte omzetbelasting.
 • Op termijn het jaarlijks afronden van de administraties met afsluitende journaalposten, het opstellen van de jaarrekeningen en aangiften vennootschapsbelasting.

Wat je van ons kunt verwachten

Houthoff vormt een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen waaronder borrels, sportevenementen en een jaarlijks skiweekend. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling..
Wij bieden jou
 • Een interessante baan bij een goede werkgever.
 • Een goed salaris met een vaste dertiende maand en vakantiegeld.
 • Een volledige reiskostenvergoeding woon- werkverkeer wanneer je met openbaar vervoer reist.
 • 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week.
 • Een organisatie waar je van groeit.   

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Als Medewerker PSB werk je nauwkeurig en zelfstandig. Je vindt het leuk om je bezig te houden met administratie en ziet waar nodig verbeteringen. Je hebt een proactieve instelling; wilt weten hoe het zit en durft om input te vragen als je deze nodig hebt. Daarnaast ben je sterk in het plannen en organiseren van je werkzaamheden, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en daadkracht. Bovendien beschik je over:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Een afgeronde opleiding MBA of studerend hiervoor, of een vergelijkbare opleiding.
 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Houston, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen. Kijk voor meer info op www.houthoff.com.

Kun jij niet wachten je carrière bij Houthoff te starten?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief, CV en pasfoto te mailen naar wervingenselectie@houthoff.com. Wil je nadere informatie over deze vacature, neem dan contact op met Bob Dijkhuis (Manager Partner Service Bureau) via telefoonnummer +31 20 605 64 51.. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld