Meewerkstage Communicatie - Amsterdam (0,8 - 1 fte)

MEEWERKSTAGE COMMUNICATIE

Voor ons communicatieteam zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) in omgeving Amsterdam. Samen met zes andere communicatiecollega's maak je onderdeel uit van de afdeling Marketing die bestaat uit twintig personen en bekendstaat als informeel, jong en bovenal erg ambitieus.

Primair houd je je bezig met:
 • De webmasterfunctie: teksten schrijven en redigeren die worden gepubliceerd op onze intranetpagina's en worden verzonden in dagelijkse updates. Op deze manier voorzie je onze interne doelgroep (ongeveer 600 kantoorgenoten) van informatie.
 • Communicatiecampagnes: je draagt bij aan communicatiecampagnes en schrijft wervende teksten met de juiste tone-of-voice voor de doelgroep non-stop in je achterhoofd.
 • Projecten: met collega's brainstormen, meewerken en uitwerken van grote communicatieprojecten voor onder andere campagnes en evenementen.

Als er aanvullende werkzaamheden zijn waar je meer ervaring mee op wilt doen, gaan we hier graag met je over in gesprek.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN?

Wij bieden jou:
 • Een leerzame meewerkstage vanaf september 2020 (startdatum in overleg).
 • Een enthousiaste afdeling met collega's die openstaan voor een nieuw gezicht.
 • Goede begeleiding met als doel jou te laten groeien

Daarnaast krijg je:
 • Een passende stagevergoeding.
 • Een dagelijkse heerlijke lunch.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Natuurlijk ben je als Stagiair(e) Communicatie een echte doener. Je hebt een goed gevoel voor taal en voert je werk secuur uit. Op je best ben je als je meerdere ballen tegelijk in de lucht moet houden. Je werkt proactief en ziet het als een uitdaging om onderdeel te zijn van een groot kantoor als Houthoff.

Daarnaast:
 • Studeer je Communicatie, Marketing of Bedrijfsjournalistiek.
 • Wil je je ontwikkelen op het gebied van e-mailmarketing en content management.
 • Ben je gemotiveerd om de onmisbare schakel in de totstandkoming van een breed palet aan communicatiemiddelen te zijn.

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Houston, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen. Kijk voor meer info op www.houthoff.com.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Gebruik de 'solliciteer direct' knop.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Emma Veringa (+31 6 22571585).

Op het moment dat je op deze functie solliciteert, is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

***

Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak/event op kantoor plaatsvindt, delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

07 July 2020