Vacature

Notarial Business Assistant - Amsterdam (0,8 - 1,0 FTE)

Als Notarial Business Assistant ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze notarissen in de volle breedte. Je houdt het overzicht, stelt prioriteiten en je zorgt dat in deze dynamische omgeving alles goed verloopt. Kortom, je draagt bij aan de service die ons kantoor verleent aan onze cliënten.

Jouw belangrijkste resultaatgebieden

 • Je opent dossiers en bereidt deze voor;
 • Je stelt notariële akten op en handelt deze af en verzamelt en controleert de benodigde gegevens;
 • Je beheert het KvK en UBO-register: in- en uitschrijven entiteiten en wijzigingen doorgeven (bestuurswissels, statutenwijzigingen, uitgiften aandelen, etc.);
 • Je schrijft UBO's in en deponeert fusie- en splitsingsvoorstellen;
 • Je werkt aandeelhouders-, certificaathouders- en ledenregisters bij;
 • Je verwerkt inkomende post: scannen, opslaan, rondmailen en opbergen in dossier;
 • Je stelt volmachten, besluiten en conceptakten op;
 • Je onderhoudt contact met KvK en Rechtbanken.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Natuurlijk heb je als Notarial Business Assistant ruime relevante ondersteunende werkervaring in een zakelijke omgeving. Je hebt expertise op een of meerdere praktijkgroepen en/of beschikt over specifieke vakkennis. Je hebt kennis van en ervaring met diverse voorkomende dossier of project gerelateerde werkzaamheden. Daarnaast ben je in staat zelfstandig, proactief en pragmatisch op effectieve wijze vragen en opdrachten te verwerken. Onder druk kun jij een grote hoeveelheid documentatie verwerken. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed.

Je beschikt daarbij over:
 • Minimaal mbo + / hbo werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Uitstekende MS Office kennis en vaardigheden.

Wat je van ons kunt verwachten?

Houthoff heeft een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen zoals borrels en kantoorfeesten. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt hiertoe een breed aanbod aan opleidingen beschikbaar gesteld. Je kunt rekenen op een goed salaris met een vaste dertiende maand en 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Een organisatie waar je door groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Wij zijn onafhankelijk en hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en representatives in Azië en Amerika. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Ben je benieuwd of Houthoff bij jou past of wil je meer weten over deze vacature? Meld je dan aan voor een virtuele kennismaking voordat je de stap neemt om 'echt' te solliciteren. Je kunt middels een virtueel kopje koffie met iemand van ons team op informele wijze kennismaken, jouw vragen stellen en de sfeer proeven van ons kantoor en onze collega's. Neem hiervoor contact op met een van onze Team Leads Practice Group Support: Saskia ten Broeke-Puype (+31 20 605 6323), Marijke Bruins (+31 20 605 6495), Renate Kroon-Guitjens (+31 20 605 6347) of mail naar teamleadspgs@houthoff.com Ben je benieuwd hoe onze kantoren er van binnen uit zien en wil je vast een beetje de sfeer proeven? Check dan onze office tours op IG-tv.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Key Contact

Rotterdam
Team Lead Practice Group Support
+31 20 605 63 23
+31 6 1217 1611

Key Contact

Amsterdam
Team Lead Practice Group Support
+31 20 605 63 47
+31 6 8309 1616

Key Contact

Amsterdam
Team Lead Practice Group Support
+31 20 605 64 95
+31 6 5316 8577