Personal Assistant - Amsterdam / Rotterdam (0,8 - 1,0 FTE)

Voor meerdere praktijkgroepen zijn wij op zoek naar Personal Assistants!

Als Personal Assistant bied je optimale organisatorische en administratieve ondersteuning aan meerdere Partners en/of Counsels en ontzorg je de brede praktijkgroep. Je bent het aanspreekpunt voor vragen uit de business, eigen en andere praktijkgroepen, de Business Assistance Group en overige Stafafdelingen. In een dynamische werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is, maak jij het verschil.

JOUW BELANGRIJKSTE RESULTAATGEBIEDEN

  • Je bent verantwoordelijk voor (complex) agendabeheer, telefoonafhandeling, postverwerking/termijnenlijsten, emailbeheer en persoonlijke administratie van Partners en Counsels;
  • Je controleert het maandelijkse declaratieproces;
  • Je bent verantwoordelijk voor KYC (Know Your Client);
  • Je controleert en beoordeelt uitgaande documenten en correspondentie op onze huisstijl, lay out, spelling en grammatica (kwaliteitscheck);
  • Je voert diverse Business Development activiteiten uit in samenwerking met Business Development;
  • Je bent het aanspreekpunt voor vragen en zorgt zelfstandig voor adequate overdracht van informatie;
  • Je initieert verbetering van (administratieve) processen binnen de praktijkgroep;
  • Je ontwikkelt continu de persoonlijke vakkennis.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Natuurlijk ben je als Personal Assistant in staat zelfstandig, proactief en pragmatisch op effectieve wijze vragen en opdrachten van Partners en Counsels te verwerken. Je weet wat het vraagt om te werken binnen een partnerstructuur en hebt (ruime) ervaring met praktijk specifieke systemen en processen. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.

Je beschikt daarbij over: 

  • Minimaal mbo + / hbo werk- en denkniveau.
  • Relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening;

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN?

Houthoff heeft een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen zoals borrels en kantoorfeesten. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt hiertoe een breed aanbod aan opleidingen beschikbaar gesteld. Je kunt rekenen op een goed salaris met een vaste dertiende maand en 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

 

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Wij zijn onafhankelijk en hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York en representatives in Azië en Houston. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Ben je benieuwd of Houthoff bij jou past of wil je meer weten over deze vacature? Meld je dan aan voor een virtuele kennismaking voordat je de stap neemt om 'echt' te solliciteren. Je kunt middels een virtueel kopje koffie met iemand van ons team op informele wijze kennismaken, jouw vragen stellen en de sfeer proeven van ons kantoor en onze collega's. Neem hiervoor contact op met een van onze Team Leads Practice Group Support: Saskia ten Broeke-Puype (+31 20 605 6323), Marijke Bruins (+31 20 605 6495), Renate Kroon-Guitjens (+31 20 605 6347) of mail naar teamleadspgs@houthoff.com. Ben je benieuwd hoe onze kantoren er van binnen uit zien en wil je vast een beetje de sfeer proeven? Check dan onze office tours op IG-tv.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Selectieronde:

Na ontvangst van jouw motivatiebrief en CV worden deze beoordeeld en ontvang je een schriftelijke reactie.

 

Eerste gesprek:

Wanneer je doorgaat in de procedure word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met als gesprekspartners een Team Lead Secretarial Support en een medewerker van HR.

 

Tweede gesprek:

Na een positief bevonden eerste gesprek volgt een tweede gesprek, ditmaal met als gesprekspartners een andere Team Lead Secretarial Support en de Manager Secretarial Support.

 

Kennismaking Praktijkgroep:

Hierna kan een korte kennismaking met collega’s van de betreffende Praktijkgroep volgen.

 

Aanbod en referentiecheck:

Een aanbod volgt na een positieve referentiecheck.

 

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Key Contact

Rotterdam
Team Lead Practice Group Support
+31 20 605 63 23
+31 6 1217 1611

Key Contact

Amsterdam
Team Lead Practice Group Support
+31 20 605 64 95
+31 6 5316 8577

Key Contact

Amsterdam
Team Lead Practice Group Support
+31 20 605 63 47
+31 6 8309 1616