Parttime coördinator Taalbureau (0.4 – 0.6 fte) - Amsterdam

19 June 2019

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen. 

Voor het interne Taalbureau zijn we op zoek naar versterking voor de coördinatorrol. Het team bestaat momenteel uit 4 mensen: 1 vertaler, 2 editors en 1 coördinator. We zoeken een gedreven en enthousiaste collega voor 2 tot 3 dagen per week die samen met de huidige coördinator alle aanvragen voor vertalingen voor ons kantoor coördineert. 

DE FUNCTIE

Samen met je collega coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren van aanvragen voor vertalingen voor ons kantoor. Hierbij heb je veelvuldig contact met juristen, secretaresses en staf, je beoordeelt de binnengekomen aanvragen en zet deze tijdig uit (zowel bij de interne vertalers als externe bureaus). Dit doe je snel en efficiënt omdat er meestal sprake is van zeer strakke deadlines welke je nauwkeurig bewaakt, en je hebt hierbij steeds oog voor de hoge kwaliteit die wij als kantoor nastreven. Je zorgt ervoor dat de interne klanten hun vertaling weer tijdig en correct retour krijgen. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met het interne team van vertaler en editors en de externe bureaus die je hiervoor inschakelt. Verder houd je je bezig met aanvullende werkzaamheden zoals afhandelen van facturen, het bijhouden van werklijsten etc. 
 

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
Je hebt in ieder geval een paar jaren ervaring opgedaan in een rol waarin het regelen en organiseren van werkzaamheden voorop staat;
De werkdagen zijn bij voorkeur op donderdag en vrijdag (is eventueel bespreekbaar);
Je bent zeer goed in plannen en organiseren;
Je bent servicegericht en stressbestendig;
Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
Je bent flexibel, dat wil zeggen geen 9 tot 5 mentaliteit aangezien de piekmomenten vaak aan het einde van de dag komen, je draait tevens ongeveer 1 weekend per maand een stand-by dienst en je bent extra inzetbaar tijdens bijv. vakanties van jouw collega coördinator;
Je bent vaardig in werken met Word en Excel;
Je hebt een goede kennis van het Engels.

WIJ BIEDEN

Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden;
Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
Een dertiende maand en vakantiegeld;
Een volledige woon- werkverkeer vergoeding wanneer je met ov reist;
26.5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
Een dynamische en veeleisende, maar bovenal informele werkomgeving met veel leuke kantoorevenementen (van borrels en sportevenementen tot het jaarlijkse skiweekend); en
Werken binnen een enthousiast en gedreven HR-team dat vernieuwend en vooruitstrevend is en waarbinnen hoge kwaliteit de norm is.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar HR. Wil je nadere informatie over deze vacature, neem dan contact op met Ger van Beem, Teamleider Taalbureau via telefoonnummer 020-605 6294 of 06-51586902.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Key Contact

Amsterdam
HR Adviser
+31 20 605 62 66
+31 6 8250 5372