Proposal Specialist - Amsterdam (1 FTE)

Proposal Specialist - Amsterdam (1 FTE)

Als Proposal specialist bij Houthoff ondersteun je de business in het schrijven van hoogwaardige voorstellen om opdrachten van cliënten binnen te halen en zo het merk te versterken. Dat doe je in een zakelijke, veeleisende Business-to-Business omgeving. Je werkt intensief samen met partners om kansen voor nieuwe voorstellen nauwkeurig te beoordelen. Vervolgens trek jij de kar in de uitvoering van deze pitchvoorstellen en coördineer je alle bijbehorende werkzaamheden.

Ook als de opdracht niet wordt binnengehaald, ben je betrokken bij de debriefing om de belangrijkste ontwikkelpunten in kaart te brengen en te implementeren. Binnen Houthoff ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en updaten van pitchmaterialen en databases en het structureren van het feedbackproces. Je beheert een portefeuille van meerdere pitch voorstellen tegelijkertijd.

De Proposal Specialist maakt onderdeel uit van het Business Development team, dat onderdeel uitmaakt van de afdeling Marketing (20 personen). De werkzaamheden van de Proposal Specialist vinden plaats gedurende de gebruikelijke standaard kantooruren. Soms vereist de dynamiek van het werk dat er ook in de avonduren en in het weekend nog werk wordt verricht.

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Natuurlijk ben je als Proposal Specialist tekstvaardig en creatief. Door grondig onderzoek te doen naar de cliënt schrijf jij een voorzet voor een commercieel sterk plan. Met jouw can-do houding en winnaarsmentaliteit weet je de opdracht naar Houthoff toe te trekken. Je bent organisatiesensitief, weet meerdere ballen tegelijk hoog te houden en bent gewend aan het werken met strakke deadlines. Daarnaast beschik je over de overtuigende en diplomatieke vaardigheden en het vermogen om autonoom om te gaan met intelligente en veeleisende interne cliënten op alle niveaus.

Bovendien beschik je over:

  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Affiniteit met de advocatuur (ervaring is een pre);
  • Ervaring met projectmatig werken en relatiemanagement;
  • Uitstekende mondelinge communicatie en zakelijke schrijfvaardigheid, met een scherp oog voor details.

Wat je van ons kunt verwachten

Houthoff vormt een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen waaronder borrels, sportevenementen en een jaarlijks skiweekend. Je krijgt ook ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden jou:
  • Een interessante baan bij een goede werkgever;
  • Een goed salaris met een vaste dertiende maand en vakantiegeld;
  • Een volledige reiskostenvergoeding woon- werkverkeer wanneer je met openbaar vervoer reist;
  • 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week;
  • Een organisatie waar je van groeit;

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

Kun jij niet wachten je carrière bij Houthoff te starten?

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Esmee Luesink (HR Adviseur) via 020 - 605 6453.

Wil je solliciteren? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv (voorzien van een foto) naar wervingenselectie@houthoff.com.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Key Contact

Amsterdam
HR Adviser
+31 20 605 64 53
+31 6 3022 1452