Vacature

Receptioniste / Telefoniste / Gastvrouw Amsterdam (oproepbasis)

Amsterdam
23 October 2018

RECEPTIONISTE / TELEFONISTE / GASTVROUW AMSTERDAM (OPROEPBASIS)

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen. 

DE FUNCTIE

Als receptioniste, telefoniste en gastvrouw ben je het visitekaartje van ons kantoor. Een belangrijk deel van je werk is het ontvangen en begeleiden van cliënten en kantoorgenoten, het doorverbinden van onze cliënten, het reserveren van vergaderruimtes en het ondersteunen bij de voorbereiding en uitvoering van de vergaderactiviteiten en evenementen op kantoor. 

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je bent een HBO/WO student. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bent vaardig met de computer. Daarnaast heb je een representatieve uitstraling en is organiseren je tweede natuur. Als er zich problemen voordoen, blijf je rustig en los je die proactief en creatief op. Je ervaart het als een uitdaging om in een hecht team van gastvrouwen, receptionistes en telefonistes bij te dragen aan de professionele omgeving van Houthoff.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden in een leuk en inhoudelijk uitstekend team.
  • Een dynamische werkomgeving, waarbij alle ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waarin je constant wordt uitgedaagd.

 

KUN JIJ NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE OF BIJBAAN BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief, CV en pasfoto te mailen. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Šejla de Kruif - Lagumdzija via telefoonnummer +31 20 605 62 99.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.