Vacature

Secretaresse Tax

Amsterdam
09 February 2018

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

 

De functie

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste secretaresse voor onze belastingadviseurs. In deze rol ben je de schakel tussen cliënt en belastingadviseur. Samen met het team van secretaresses ondersteun je de gehele dagelijkse praktijk. Je bewaakt het overzicht van de te nemen acties in een dossier en bent verantwoordelijk voor het nakijken en eventueel aanpassen van brieven die je vervolgens ook verstuurt. Je draagt daarnaast zorg voor het beheren van de uitstelregeling gedurende het jaar. Ten slotte ontzorg je de belastingadviseurs optimaal op elk gebied: postbehandeling, agendaplanning en declareren horen ook bij je taken.

 

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Je hebt minimaal een HBO diploma (bijvoorbeeld rechten of Schoevers). Daarnaast vindt je het een uitnodiging om bij een groot kantoor als Houthoff te werken. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Hierbij is ook een goede beheersing van de Engelse taal een belangrijke vereiste. Je hebt een goede beheersing van het MS-office pakket (Word, Excel en Powerpoint) en hebt bij voorkeur inzicht in de programma's VpbWin en CasWin. Ten slotte ben je een energiek persoon en hebt een sterke hands-on mentaliteit. Je werkt en denkt pragmatisch en hebt een flexibele instelling. Uiteraard ben je in staat je eigen werk zelfstandig te organiseren. 

 

Wij bieden

  • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden.
  • Een dynamische werkomgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waarin je constant wordt uitgedaagd.
  • Een informele werksfeer met - naast hard werken - veel leuke kantoorevenementen (van de Zuidasrun tot de Dam tot Damloop en van de wekelijkse kantoorborrel tot het jaarlijkse skiweekend).
  • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Kun jij niet wachten je carrière bij Houthoff te starten?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief, CV en pasfoto te mailen naar HR. Wil je nadere informatie over deze vacature, neem dan contact op met Marijke Bruins (Teamleider Secretariaat) via telefoonnummer +31 20 605 6495 of door te mailen naar m.bruins@houthoff.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.