Secretaresse notariaat

SECRETARESSE NOTARIAAT ROTTERDAM  (0,8 - 1,0 FTE)

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen. 

DE FUNCTIE

Als rechterhand van de (kandidaat-)notarissen werk je samen in de notariële (vastgoed) dossiers. Samen met het team van secretaresses ondersteun je de gehele dagelijkse praktijk. Je bewaakt het overzicht van de te nemen acties in een dossier en bereidt deze waar mogelijk zelfstandig voor. Voor het opstellen en afhandelen van de notariële akten verzamel en controleer je zelf de benodigde gegevens. Ook verzorg je bijvoorbeeld de nota van afrekening en de inschrijving van de akte bij het Kadaster. In jouw rol ontzorg je de notarissen optimaal op elk gebied: postbehandeling, agendaplanning en declareren horen ook bij je taken. Uiteraard heb je ook rechtstreeks contact met onze cliënten. Kortom: een veelzijdige secretariële functie met een inhoudelijk karakter!

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld Rechten of Schoevers) en hebt aantoonbaar affiniteit met het recht. Notariële werkervaring (vastgoed) is een pré. Je hebt goede mondelinge & schriftelijke vaardigheden en vindt het een uitdaging om bij een groot kantoor als het onze te werken. Niemand hoeft jou iets uit te leggen over het Microsoft Office pakket; je bent zeer bedreven in Word, Excel en Powerpoint. Je bent een energiek persoon en altijd bereid om iets op te pakken. Je hebt een pragmatische en flexibele instelling. Uiteraard ben je in staat je eigen werk zelfstandig te organiseren en waar anderen problemen zien, zie jij uitdagingen. In een notendop: je bent servicegericht, zelfstandig en initiatiefrijk!

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden in een leuk en inhoudelijk uitstekend team.
  • Een dynamische werkomgeving, waarbij alle ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waarin je constant wordt uitgedaagd.
  • Een informele werksfeer met - naast hard werken - veel leuke kantoorevenementen (van de Zuidasrun tot de Dam tot Damloop en van de wekelijkse kantoorborrel tot het jaarlijkse skiweekend).

KUN JIJ NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor in Rotterdam? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief, CV en pasfoto te mailen. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Sybelle de Goeij (Teamleider Secretariaat) via telefoonnummer +31 10 217 26 14.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.