Secretarial Team Assistant - Amsterdam (0,8-1 fte)

SECRETARIAL TEAM ASSISTANT - Amsterdam (0,8 - 1 FTE)

Onze juridische professionals maximaal ondersteunen. Dat vraagt om enthousiasme, flexibiliteit en een servicegerichte houding. Als Secretarial Team Assistant ondersteun je onze juridische professionals in de volle breedte en op het hoogste niveau. Je houdt het overzicht, stelt prioriteiten en zorgt dat alles goed verloopt. In een dynamische werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is, maak jij het verschil. Als schakel tussen onze juristen en cliënten draag jij bij aan de hoogwaardige diensten die ons kantoor verleent. Je werkt daarbij goed samen met je collega's van de afdeling Business Development, Finance en Legal Project Management. Primair houd je je bezig met:
 • Het beheren van digitale en hard copy dossiers door inkomende en uitgaande stukken te verwerken en te filen.
 • Het aanpassen en uitwerken van (juridische) documenten en communicatie.
 • Het goede verloop van het maandelijkse declaratieproces.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
 • Agendabeheer voor de juristen uit jouw team.
 • Het up-to-date houden van het CRM-bestand.
 • Het boeken van reizen en hotelovernachtingen.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN?

Houthoff vormt een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen waaronder borrels, sportevenementen en een jaarlijks skiweekend. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We proberen altijd de juiste match te maken tussen jou en het team waarmee je gaat samenwerken en streven zo naar een samenwerking voor lange termijn.  

Wij bieden jou:
 • Een interessante baan bij een goede werkgever.
 • Een goed salaris met een vaste dertiende maand en vakantiegeld.
 • Een volledige reiskostenvergoeding woon- werkverkeer wanneer je met openbaar vervoer reist.
 • 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week.
 • Een organisatie waar je van groeit.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Natuurlijk ben je als Secretarial Team Assistant zelfstandig, proactief en planmatig. Je krijgt energie van het ondersteunen van professionals en doet dat met een flexibele hands-on en can-do mentaliteit. Snel schakelen en het nastreven van een hoge kwaliteit zitten jou in het bloed. Daarnaast vind je het een uitdaging om bij een groot kantoor als Houthoff te werken.

Ook beschik je over:
 • Minimaal mbo+/hbo werk- en denkniveau.
 • Werkervaring in een soortgelijke ondersteunende rol in de zakelijke dienstverlening.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal.
 • Ervaring met Microsoft Office (Word, Excel en PowerPoint).

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Houston, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen. Kijk voor meer info op www.houthoff.com.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN? 

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met onze Secretarial Team Leads: Marijke Bruins (+31 20 605 6495), Renate Kroon-Guitjens (+31 20 605 6347) of Saskia ten Broeke-Puype (+31 20 605 6323).

Je bent van harte welkom voor een kop koffie bij ons op kantoor om alvast de sfeer te proeven en al je vragen te stellen.

Wil je solliciteren? Gebruik dan de 'solliciteer direct' knop. 

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

***

Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak / event op kantoor plaatsvindt delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.