SECRETARIAL TEAM ASSISTANT - BRUSSEL (0,8 - 1 fte)

SECRETARIAL TEAM ASSISTANT BRUSSEL (0,8 - 1 fte)


Als Secretarial Team Assistant in Brussel werk je voornamelijk als rechterhand van de counsel en een medewerker, zij is gespecialiseerd is in het Europees- en mededingingsrecht. Daarnaast ondersteun je samen met je collega de dagelijkse praktijk van de andere juristen en professionals (in totaal zijn dit er 5) in de breedste zin van het woord. Je zorgt voor een vlekkeloos verloop van de werkzaamheden. Het uitwerken van juridische documenten, het editen van teksten en het onderhouden van contact met onze cliënten, zowel telefonisch als per e-mail, zijn een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.

Primair houd je je bezig met:
  • Het ontzorgen van de juristen op elk gebied (postbehandeling, agendaplanning, filen, declareren etc.)
  • Het ondersteunen bij diverse Business Development evenementen.
  • Officemanagement: bestellingen van de kantoorinventaris, kleine facilitaire zaken, voorbereiden van lunches en het organiseren van zakelijke reizen (inclusief de afhandeling van bijbehorende facturen).

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN?


Wij bieden jou:
  • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden in een leuk team, waarbij je in deze functie veel vrijheid krijgt zelfstandig te werken en invulling te geven aan het takenpakket.
  • Een dynamische werkomgeving, waarbij alle ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waarin je constant uitgedaagd wordt.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een informele werksfeer.
  • De mogelijkheid om parttime te werken (0,8 - 1 fte).

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT


Natuurlijk ben je als Secretarial Team Assistant zelfstandig, proactief en planmatig. Je krijgt energie van het ondersteunen van professionals en doet dat met een flexibele hands-on en can-do mentaliteit. Snel schakelen en het nastreven van een hoge kwaliteit zitten jou in het bloed. Uiteraard ben je in staat je eigen werk zelfstandig te organiseren.

Ook beschik je over:
  • Een Bachelor diploma of minimaal twee jaar relevante stage- of werkervaring.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal (zowel mondeling als in geschrift). Spreek je ook nog Frans? Dan is dat een pre.
  • Ervaring met Microsoft Office (Word, Excel en PowerPoint).

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT


Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Houston, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?


Ben je benieuwd of Houthoff bij jou past of wil je meer weten over deze vacature? Meld je dan aan voor een virtuele kennismaking alvorens je de stap neemt om 'echt' te solliciteren. Je kunt middels een 'virtueel kopje koffie' met iemand van ons team op informele wijze kennismaken, jouw vragen stellen en de sfeer proeven van ons kantoor en onze collega's. Neem hiervoor contact op met een van onze Team Leads: Marijke Bruins (+31 20 605 6495), Renate Kroon-Guitjens (+31 20 6056347) of Saskia ten Broeke-Puype (+31 20 605 6323) of mail naar TeamleidersSecretariaat@houthoff.com.


Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.
22 November 2019

Key Contact

Amsterdam
Teamleider Secretariaat
+31 20 605 64 95
+31 6 5316 8577

Key Contact

Rotterdam
Teamleider Secretariaat
+31 20 605 63 23
+31 6 1217 1611