SECRETARIAL TEAM ASSISTANT - BRUSSEL (0,6 - 1 fte)

22 November 2019

SECRETARIAL TEAM ASSISTANT BRUSSEL (0,6 - 1 fte)

Als Secretarial Team Assistant in Brussel werk je voornamelijk als rechterhand van de advocaat-partner, die gespecialiseerd is in het Europees- en mededingingsrecht. Daarnaast ondersteun je samen met je collega de dagelijkse praktijk van de andere juristen en professionals (in totaal zijn dit er 6) in de breedste zin van het woord. Je zorgt voor een vlekkeloos verloop van de werkzaamheden. Het uitwerken van juridische documenten, het editen van teksten en het onderhouden van contact met onze cliënten, zowel telefonisch als per e-mail, zijn een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. 

Primair houd je je bezig met:
• Het ontzorgen van de juristen op elk gebied (postbehandeling, agendaplanning, filen, declareren etc.)
• Het ondersteunen bij diverse Business Development evenementen.  
• Officemanagement: bestellingen van de kantoorinventaris, kleine facilitaire zaken, voorbereiden van lunches en het organiseren van zakelijke reizen (inclusief de afhandeling van bijbehorende facturen). 

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN?

Wij bieden jou:
• Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden in een leuk team, waarbij je in deze functie veel vrijheid krijgt zelfstandig te werken en invulling te geven aan het takenpakket.
• Een dynamische werkomgeving, waarbij alle ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waarin je constant uitgedaagd wordt.
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een informele werksfeer. 
• De mogelijkheid om parttime te werken (0,6 - 1 fte).

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Natuurlijk ben je als Secretarial Team Assistant zelfstandig, proactief en planmatig. Je krijgt energie van het ondersteunen van professionals en doet dat met een flexibele hands-on en can-do mentaliteit. Snel schakelen en het nastreven van een hoge kwaliteit zitten jou in het bloed. Uiteraard ben je in staat je eigen werk zelfstandig te organiseren. 

Ook beschik je over:
• Een Bachelor diploma of minimaal twee jaar relevante stage- of werkervaring.
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal (zowel mondeling als in geschrift). Spreek je ook nog Frans? Dan is dat een pre. 
• Ervaring met Microsoft Office (Word, Excel en PowerPoint).
 

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Houthoff is een in Nederland gevestigd advocatenkantoor met meer dan 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs wereldwijd (Amsterdam, Rotterdam, New York, Londen en Brussel). Wij hebben een succesvolle (inter)nationale praktijk en verlenen onze diensten aan cliënten in het bedrijfsleven en de publieke sector. Het secretariaat zorgt voor de essentiële ondersteuning aan onze professionals, waarbij kwaliteit en service voorop staan.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN? 

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met onze Secretarial Team Lead: Marijke Bruins (+31 20 605 6495).

Je bent van harte welkom voor een kop koffie bij ons op kantoor om alvast sfeer te proeven en al je vragen te stellen. 

Wil je solliciteren? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV (voorzien van een foto) naar wervingenselectie@houthoff.com  

 
Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

 

Key Contact

Amsterdam
Teamleider Secretariaat
+31 20 605 64 95
+31 6 5316 8577