Interim Specialist Presentaties

Amsterdam
02 August 2018

INTERIM SPECIALIST PRESENTATIES, 24 UUR PER WEEK, 4,5 MAAND M.I.V. SEPTEMBER 2018, AMSTERDAM

HOUTHOFF; EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Houston en Singapore. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

DE OPDRACHT

De interim adviseur Presentatie zorgt voor eigentijdse presentaties voor kantoorgenoten, zodat zij in staat zijn hun boodschap op een effectieve manier in een bij kantoor passende stijl aan hun toehoorders over te brengen. Op basis van je vakmanschap en adviesvaardigheden ben je een stevige sparringpartner. Je werkt nauw samen met de interne opdrachtgevers (o.a. advocaten, notarissen, belastingadviseurs en stafmanagers) en je brengt de bestaande presentaties alsmede de skills van de presentatoren naar een hoger niveau. Je weet als geen ander te schakelen tussen operatie, coördinatie en strategie. Je hebt een scherp oog voor details en bent een conceptuele denker. Omdat je kritisch bent, stel je de juiste vragen en je werkt nauwkeurig en zelfstandig. Kortom jij bent de adviseur die plezier beleeft aan het zelf van A tot Z creëren van pakkende presentaties waarin verhalen boeiend en visueel prikkelend gebracht worden en bent ook in staat een bestaande presentatie snel naar een hoger niveau te trekken. Aan het einde van de opdracht heb je vele kantoorgenoten succesvol gemaakt door hen bij te staan bij hun presentaties. 

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je hebt geruime ervaring in zowel het opzetten van presentaties als het geven van advies over presentaties. Je hebt een ruim portfolio opgebouwd met presentaties voor B2B organisaties waaruit blijkt dat jij je vak verstaat en dit tot leven weet te brengen binnen een kennisgedreven organisatie. Je draait je hand dan ook niet om voor het visueel inzichtelijk maken van juridisch inhoudelijke verhalen en boodschappen. Daarnaast ben je flexibel in je uren, stressbestendig en hands-on.

KUN JIJ NIET WACHTEN OM DEZE TIJDELIJKE OPDRACHT TE STARTEN?

Je kunt je cv en portfolio sturen naar Rosa Hoogeveen, HR adviseur, via hr-support@houthoff.com. Wil je meer weten over deze tijdelijke vacature, neem dan contact op met Desiré Wijffels, Team Lead Communications via d.wijffels@houthoff.com of +31 20 605 6434.

Op het moment dat je dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


Desiré Wijffels

Key Contact

Amsterdam
Communication Team Leader
+31 20 605 64 34
+31 6 1255 3732