Stage Client Events

Amsterdam
26 July 2018

STAGE CLIENT EVENTS (1,0 FTE) 

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Ben jij op zoek naar een leerzame meewerkstage op het gebied van Event Management, waarin je jouw skills verder kunt ontwikkelen? Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Stagiair(e) Client Events. De stage start per 1 september 2018 en is voor 4 à 5 maanden.

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen. 

DE FUNCTIE

Events, onderdeel van het team Business Development, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, (inhoudelijke) organisatie, coördinatie en begeleiding van alle evenementen en seminars. Een aantal voorbeelden van evenementen die op de planning staan, zijn: Global Corporatie Ladies Event op 6 verschillende locaties wereldwijd, Client Event 'Law & Art' bij Nationale Opera & Ballet, Bedrijfsjuristen Monitor, Pensioen in Verandering, Real Estate Drinks, het jaarlijkse Cassatieseminar, maar ook het interne Sinterklaas- en Nieuwjaarsfeest.

Tijdens je stage ondersteun je het Events team in alle facetten van de complexe evenementen die worden georganiseerd en ben je regelmatig aanwezig bij de uitvoer op kantoor of op locatie. Tevens heb je je eigen projecten.

 

Om deze functie tot een succes te maken ben je:

  • een enthousiaste, flexibele stagiaire met verantwoordelijkheidsgevoel;
  • iemand die affiniteit heeft met het organiseren van (zakelijke) evenementen;
  • een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • bovenal leergierig en deins je niet terug in een veeleisende organisatie en daarbij in staat je soepel in allerlei lagen van deze organisatie te bewegen.

 

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je bent derde- of vierdejaars HBO student in de richting van Hotel Management (Hotelschool), Events Management of Communicatie. Je bent sterk in het plannen en organiseren van je werkzaamheden, nauwkeurig met oog voor detail en gewend snel te schakelen. Je stelt de juiste prioriteiten in een functie die zich kenmerkt door een enorme verscheidenheid aan taken. Sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden en het vermogen "een stap vooruit te kijken" kenmerken jou. 

WIJ BIEDEN

  • een veelzijdige stage met eigen verantwoordelijkheid en veel leermogelijkheden; 
  • mooie en interessante (internationale) evenementen om aan mee te werken; 
  • een professionele en veeleisende werkomgeving; 
  • goede stagebegeleiding; 
  • een jong, hecht, leergierig Business Development & Communications (Marketing) team dat jou graag verwelkomt; en 
  • een passende stagevergoeding. 

 

KUN JIJ NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Stuur je sollicitatie bestaande uit je cv, sollicitatiebrief en (pas)foto zo snel mogelijk, ter attentie van Rosa Hoogeveen (HR Adviseur) naar hr-support@houthoff.com. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Willemijn de Kruif (Client Events Adviseur) via telefoonnummer 020 605 64 28. 

Op het moment dat je dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


Willemijn de Kruif

Key Contact

Amsterdam
Client Events Adviser
+31 20 605 64 28
+31 6 2267 8198