Vacature

Meewerkstage Communicatie

08 October 2019

Als Stagiair(e) Communicatie vorm je met vier collega's het Communicatieteam. Jullie maken onderdeel uit van de afdeling Marketing die bestaat uit twintig collega's en bekendstaat als informeel, jong en bovenal erg ambitieus.

Primair houd je je bezig met

 • Het beheren van de 'webmaster' inbox: onder andere het schrijven en redigeren van teksten die worden gepubliceerd op onze externe website en onze intranetpagina's, het opstellen en verzenden van news updates's
 • Teksten schrijven en redigeren die worden gepubliceerd op onze intranetpagina's. Je plaatst deze berichten en voorziet zo onze interne doelgroep (ongeveer 600 kantoorgenoten) van informatie.
 • Communicatiecampagnes: voor interne evenementen zet je communicatiecampagnes op en schrijf je wervende uitnodigingsteksten met de juiste tone-of-voice voor de doelgroep non-stop in je achterhoofd.
 • Onderdeel van het team: met collega's brainstormen, meewerken en uitwerken van grote communicatieprojecten voor onder andere (interne) campagnes en events.
Als er aanvullende werkzaamheden zijn waarmee je graag ervaring op wilt doen, gaan we hier graag met je over in gesprek.

Wat je van ons kunt verwachten?

Wij bieden jou:
 • Een leerzame meewerkstage vanaf februari 2020. 
 • Een enthousiaste afdeling met collega's die openstaan voor een nieuw gezicht. 
 • Goede begeleiding met als doel jou te laten groeien.
Daarnaast krijg je:
 • Een passende stagevergoeding.
 • Een volledige reiskostenvergoeding woon- werkverkeer wanneer je met openbaar vervoer reist.
 • Een dagelijkse heerlijke lunch.

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Natuurlijk ben je als Stagiair(e) Communicatie een echte doener. Je hebt een goed gevoel voor taal en voert je werk secuur uit. Op je best ben je als je meerdere ballen tegelijk in de lucht moet houden. Je werkt proactief en ziet het als een uitdaging om onderdeel te zijn van een groot kantoor als Houthoff. Daarnaast:
 • Studeer je Communicatie, Marketing of Bedrijfsjournalistiek.
 • Wil je je ontwikkelen op het gebied van emailmarketing en content management. 
 • Ben je gemotiveerd om de onmisbare schakel in de totstandkoming van een breed palet aan communicatiemiddelen te zijn.

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Houston, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

Kun jij niet wachten je carrière bij Houthoff te starten?

Solliciteer dan door jouw motivatiebrief en CV (voorzien van een foto) te mailen naar wervingenselectie@houthoff.com. Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Esmee Luesink (HR adviseur) via telefoonnummer 020-6056453.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Key Contact

Amsterdam
HR Adviser
+31 20 605 64 53
+31 6 3022 1452