Vacature

Stagiair(e) Communicatie (0,8 - 1 fte)

23 January 2019

De functie

Studeer jij communicatie, marketing, bedrijfsjournalistiek of een gerelateerde studie en wil jij je ontwikkelen op het gebied van communicatie, e-mailmarketing en content management? Dan is deze stagevacature voor jou! Het communicatieteam van Houthoff is op zoek naar een communicatiestagiair.

Als stagiair ben je onderdeel van de afdeling Marketing en vorm je met zeven collega's het communicatieteam. De afdeling Marketing bestaat uit 20 mensen en is informeel, gezellig en jong, maar bovenal erg ambitieus. Tijdens je stage zijn er veel verschillende dingen die je kan leren.

We bespreken graag wat bij jou en je studiejaar past. Hieronder een paar voorbeelden van de werkzaamheden:

  • Teksten schrijven en redigeren die worden gepubliceerd op onze intranetpagina's. Je plaatst deze berichten en voorziet zo onze interne doelgroep (ongeveer 600 kantoorgenoten) van informatie.
  • Voor interne evenementen zet je communicatiecampagnes op en schrijf je wervende uitnodigingsteksten met de juiste tone-of-voice non-stop in je achterhoofd.
  • Met collega's brainstormen en meewerken aan grote communicatieprojecten voor onder andere (interne) campagnes en events.

Het profiel

Je bent een echte doener, met een goed gevoel voor taal en hecht waarde aan secuur werken, daarnaast ben jij op je best wanneer je meerdere ballen tegelijk in de lucht moet houden en werk je proactief. Heb jij het idee dat we jou omschrijven? Wij geloven dat jij dan snel een onmisbare schakel zal worden in de totstandkoming van een breed palet aan communicatiemiddelen.

Wij bieden

  • een enthousiast en gezellig team;
  • goede begeleiding met als doel jou te laten groeien;
  • een passende stagevergoeding;
  • de meest leerzame tijd van je studie;
  • en een lekkere lunch.

Kijk hier voor meer informatie over Houthoff.

Reageren?

Neem contact met ons op! Stuur je CV en een korte motivatie naar Emma Veringa (Communicatie Specialist) via emma.veringa@houthoff.com

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.