Vacature

Stagiaire HR (0,8 - 1 fte)

01 October 2018

Ben jij op zoek naar een leerzame meewerkstage waarin je jouw HR skills kunt ontwikkelen? Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HBO of WO student in de richting van Human Resource Management, Recht of Bedrijfskunde.

 

De functie

Als stagiaire HR ondersteun je de HR medewerkers met de gehele administratie rondom de in-, door- en uitstroom van juristen en staf. Samen met de HR medewerkers ben je het eerste aanspreekpunt voor de organisatie. Je informeert op het gebied van arbeidsvoorwaarden, performance management en HR systematiek. Tevens lever je een bijdrage aan brede HR projecten.

 

Om deze functie tot een succes te maken ben je:

  • een enthousiaste, flexibele stagiaire met verantwoordelijkheidsgevoel;
  • iemand die affiniteit heeft met de administratieve kant van deze functie;
  • een teamspeler die vragen vanuit de organisatie op een slimme, accurate en daadkrachtige manier weet te beantwoorden en hier plezier uit haalt;
  • bovenal leergierig en gewend in een veeleisende organisatie te werken en daarbij in staat je soepel in allerlei lagen van deze organisatie te bewegen.

 

Het profiel

Je bent tweede-, derde- of vierdejaars HBO of WO student in de richting van Human Resource Management, Recht of Bedrijfskunde. Je bent sterk in het plannen en organiseren van je werkzaamheden, nauwkeurig met oog voor detail en gewend snel te schakelen. Je stelt de juiste prioriteiten in een functie die zich kenmerkt door een enorme verscheidenheid aan taken. Sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden en het vermogen "een stap vooruit te kijken" kenmerken jou.

Wij bieden

  • een veelzijdige stage met eigen verantwoordelijkheid en veel leermogelijkheden; 
  • een professionele en veeleisende werkomgeving;
  • een jong, hecht, leergierig HR team dat jou graag verwelkomt; en
  • een passende stagevergoeding.

 

De organisatie

Houthoff is met meer dan 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs één van de grootste juridische spelers in Nederland. Houthoff heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, New York, Londen en Brussel en representatives in Houston en Singapore. Het kantoor heeft een succesvolle (inter)nationale praktijk en verleent haar diensten aan cliënten in het bedrijfsleven en de publieke sector. De professionals bij Houthoff zijn stuk voor stuk gedreven en ondernemend en voelen zich thuis in de ongedwongen sfeer op kantoor.

 

Reageren?

Stuur je sollicitatie bestaande uit je cv, sollicitatiebrief en (pas)foto zo snel mogelijk, ter attentie van Koosje Slingerland (Teamleider HR Support) naar hr-support@houthoff.com. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Koosje Slingerland telefoonnummer (020) 605 6267.

 

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Koosje Slingerland

Key Contact

Amsterdam
Teamleider HR Support
+31 20 605 62 67
+31 6 2034 8457