Team Assistant Amsterdam (0,8-1 fte)

11 October 2018

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven Team Assistant.

TEAM ASSISTANT

Als Team Assistant ben je verantwoordelijk voor de volledige ondersteuning van de dagelijkse praktijk van onze juridische professionals. Hierbij houd je het overzicht, stel je prioriteiten en zorg je dat in een hectische omgeving waar veel van je wordt gevraagd alles perfect verloopt. Op die manier draag je bij aan de hoogwaardige diensten die ons kantoor verleent aan onze cliënten. Je werkt nauw samen met de andere assistants en onze stafafdelingen (bijv. Finance en Business Development). In deze rol zorg je ervoor dat het (digitale) dossier optimaal wordt beheerd door alle inkomende en uitgaande stukken juist te verwerken en te filen. Zo beheer je ook de inboxen en de agenda's voor de advocaten met wie je werkt, sta je cliënten op een juiste manier te woord en draag je bij aan het facturatieproces.

WIE BEN JIJ?

Je hebt minimaal mbo+/hbo werk- of denkniveau en al even werkervaring in een soortgelijke ondersteunende rol, bij voorkeur bij een zakelijke dienstverlener. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, bent helder in je communicatie en streeft kwaliteit na. Als Team Assistant ben je loyaal, in staat snel te schakelen en sterk in het plannen van je werkzaamheden. Je bent helder in je communicatie en streeft kwaliteit na. Niemand hoeft jou iets uit te leggen over het Microsoft Office pakket; je bent zeer bedreven in Word, Excel en Powerpoint. Reactief komt niet in jouw woordenboek voor. Je kan goed zelfstandig werken en bent daarnaast een enthousiast teamlid. Je bent enorm servicegericht, pakt actief werk op en zet graag de extra stap om het verschil te maken.

WIE ZIJN WIJ?

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Binnen Houthoff werken we samen in verschillende praktijkgroepen. We proberen altijd de juiste match te maken tussen jou en het team en streven we naar een samenwerking voor lange termijn. Wij bieden je een uitdagende werkomgeving, waarbij alle ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiermee vormen wij een interessante stap in jouw carrière. Daarnaast creëren we graag een dynamische, maar bovenal informele werkomgeving met veel leuke kantoorevenementen (van borrels en sportevenementen tot het jaarlijkse skiweekend).

REAGEREN?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief, CV en pasfoto te mailen. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan gerust contact op met een van de Secretarial Team Leads: Marijke Bruins of Saskia ten Broeke-Puype via telefoonnummer +31 20 605 6495 / +31 20 605 6323.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.