Vacature

Team Assistant Tax (0,8-1,0 fte)

16 May 2019

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

 

De functie

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste team assistant voor onze belastingadviseurs. In deze rol ben je de schakel tussen cliënt en belastingadviseur. Samen met het team van assistants ondersteun je de gehele dagelijkse praktijk. Je bewaakt het overzicht van de te nemen acties in een dossier en bent o.a. verantwoordelijk voor het nakijken en eventueel aanpassen van brieven die je vervolgens ook verstuurt. Je draagt daarnaast zorg voor het beheren van de uitstelregeling gedurende het jaar. Ten slotte ontzorg je de belastingadviseurs optimaal op elk gebied: postbehandeling, agendaplanning en declareren horen ook bij je taken.

 

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Je hebt minimaal MBO+/HBO werk- of denkniveau en bent bij voorkeur een echte ondersteuner. Je bent secuur en goed met cijfers. Daarnaast vind je het een uitdaging om bij een groot kantoor als Houthoff te werken. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Hierbij is ook een goede beheersing van de Engelse taal een belangrijke vereiste. Je hebt een goede beheersing van het MS-office pakket (Word, Excel en Powerpoint) en kennis van de programma's VpbWin en CasWin zijn een pré. Ten slotte ben je een energiek persoon en hebt een sterke hands-on mentaliteit. Je werkt en denkt pragmatisch en hebt een flexibele instelling. Uiteraard ben je in staat je eigen werk zelfstandig te organiseren. 

 

Wij bieden

  • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden;
  • Een dynamische werkomgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waarin je constant wordt uitgedaagd;
  • Een informele werksfeer met - naast hard werken - veel leuke kantoorevenementen (van de Zuidasrun tot de Dam tot Damloop en van de wekelijkse kantoorborrel tot het jaarlijkse skiweekend);
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Kun jij niet wachten je carrière bij Houthoff te starten?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief, CV en pasfoto te mailen naar ons HR team. Wil je nadere informatie over deze vacature, neem dan contact op met Saskia ten Broeke-Puype (Teamleider Secretariaat) via telefoonnummer +31 20 605 6323 of door te mailen naar s.ten.broeke@houthoff.com.

 

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Key Contact

Rotterdam
Teamleider Secretariaat
+31 20 605 63 23
+31 6 1217 1611