Teamleider Secretariaten (0,8 - 1,0 FTE)

Amsterdam en Rotterdam

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen. 

Afdeling

Als teamleider maak je deel uit van een team van drie teamleiders. Dit team wordt aangestuurd door de Coördinator Secretariaten. De functie voer je uit vanuit Amsterdam en Rotterdam. In de rol van teamleider heb je een belangrijke schakelpositie tussen de fee-earners en het secretariaat. Als teamleider van het secretariaat geef je leiding en sturing aan de secretaresses van de voor jou verantwoordelijke praktijkgroepen (circa 25-30 fte).

 

De belangrijkste taken

  • Zorg dragen voor optimale dienstverlening aan fee-earners;
  • Het coördineren van lopende zaken op het secretariaat;
  • Je signaleert problemen op het secretariaat en denkt actief mee aan oplossingen;
  • Verantwoordelijk voor de juiste bezetting van het secretariaat, inclusief het voeren van performance- en sollicitatie gesprekken;
  • Aanspreekpunt zijn voor de praktijkgroep;
  • Je voert HRM beleid uit binnen het eigen team;
  • Je zorgt samen met je collega teamleiders kantoorbreed voor conformiteit en verbetering van secretariële werkprocessen.

 

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Je hebt een HBO denk- en werkniveau, affiniteit met secretariële dienstverlening en 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie. We zijn op zoek naar een teamleider met een professionele houding die dit ook uitstraalt in de werkwijze en contacten met anderen. Voor deze functie is het nodig dat je zelfstandig werkt en een proactieve en probleemoplossende werkhouding heb. Je bent sterk in plannen en organiseren. Je behoudt ook bij een grote werkdruk het overzicht, weet verantwoording te nemen, te dragen en af te leggen. Verder heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 

Wat we verder belangrijk vinden is dat je een goed gevoel hebt voor verhoudingen, klant- en servicegericht bent en voor het secretariaatsteam een verbindende stijl van leiding geven hebt.

 

Wij bieden

Je komt te werken in een prettige en professionele omgeving waar ambitie op prijs wordt gesteld. Een informele werksfeer met - naast hard werken - veel leuke kantoorevenementen (van de Zuidasrun tot de Dam tot Damloop en van de wekelijkse kantoorborrel tot het jaarlijkse skiweekend). We bieden een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief, CV en pasfoto te mailen naar HR. Wil je nadere informatie over deze vacature, neem dan contact op met Eveline Suijver (Coördinator Secretariaten) via telefoonnummer +31 20 605 62 52.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.