Vacature

(junior) HR Adviseur (0,8 fte) Amsterdam

04 April 2019

(junior) HR Adviseur met focus op recruitment

Een organisatie waar je van groeit

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons HR-team. Wil jij een tweede stap in jouw HR-carrière zetten, dan zijn wij op zoek naar jou! Als junior HR Adviseur maak je deel uit van het HR Advies-team, bestaande uit (in totaal) vier adviseurs. Samen met jouw collega HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie en alle overige HR-processen binnen alle stafafdelingen. Er wordt nauw samengewerkt met de overige twee HR Adviseurs die zich richten op de juristen. Het team HR Adviseurs wordt ondersteund door HR Supportmedewerkers en werkt nauw samen met de andere disciplines binnen HR; Recruitment en Learning & Development. Je rapporteert aan de Head of HR.

De functie

Als allround junior HR Adviseur houd je je bezig met uiteenlopende HR-processen waarbij werving en selectie een groot onderdeel zal zijn van je rol. Je hebt regelmatig overleg met managers van de stafafdelingen, zoals het Secretariaat, Marketing, ICT, Finance en Facilities. Met de managers bespreek je de personele en organisatorische aangelegenheden, waaronder recruitment, opleiding & ontwikkeling, verzuim, samenstelling van het team en performance management. Daarnaast draag je bij aan projecten. Vanuit jouw visie bouw je mee aan het verder professionaliseren van deze afdelingen en de organisatie.

Dit maakt jou de ideale kandidaat

 • Je hebt een afgeronde hbo of academische opleiding richting HRM of soortgelijk;
 • Je hebt ongeveer vier tot vijf jaar werkervaring als (junior) HR Adviseur, bij voorkeur bij een zakelijke dienstverlener, adviesbureau of multinational;
 • Je bent in staat je werk goed te organiseren, stelt de juiste prioriteiten en handelt werkzaamheden snel en efficiënt af met oog voor detail;
 • Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren;
 • Je denkt graag mee om nieuwe processen en verbeteringen aan te dragen;
 • Je bent gestructureerd, praktisch en hands-on;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift en een goede beheersing van de Engelse taal; en
 • Tot slot ben je een leuke collega en teamspeler, maar ook in staat proactief en zelfstandig werkzaamheden op te pakken.

Wij bieden

 • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden;
 • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een dynamische en veeleisende, maar bovenal informele werkomgeving met veel leuke kantoorevenementen (van borrels en sportevenementen tot het jaarlijkse skiweekend); en
 • Werken binnen een enthousiast en gedreven HR-team dat vernieuwend en vooruitstrevend is en waarbinnen hoge kwaliteit de norm is.

Kun jij niet wachten je carrière bij Houthoff te starten?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV te mailen. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Rosa Hoogeveen.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Key Contact

Amsterdam
HR Adviser
+31 20 605 62 66
+31 6 8250 5372