Houthoff Masterclass

Ambitie is het pad naar succes!

Binnenkort komen tijdens de Houthoff Masterclass de twee werelden van Nationale Opera & Ballet en haar hoofdsponsor Houthoff samen in een ambitie. 

What's in it for you?

Vakmanschap, leiderschap, ondernemerschap en teamspirit staan centraal. Daarnaast staat alles in het teken van het echte werk, van de eerste tot de laatste minuut. Samen met onze kantoorgenoten werk je aan een pittige casus en ontmoet je een cliënt van Houthoff die jij daadwerkelijk van advies voorziet. Je ervaart de persoonlijke no-nonsense sfeer en het sterke teamgevoel. Kortom, deze Masterclass is een unieke kans voor jou om te ervaren hoe wij een extra stap zetten voor onze cliënten en werknemers. #thatswhatsinitforyou

Datum

Woensdag 30 juni, donderdag 1 juli en vrijdag 2 juli vindt de Houthoff Masterclass plaats. Het is nog onbekend of de masterclass digitaal of op locatie plaatsvindt. Dit is afhankelijk van de huidige ontwikkelingen. 

Vereisten

  • Derdejaars bachelor student of master student (regulier, fiscaal of notarieel)
  • Beschikbaar op de drie dagen van de masterclass


Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het 
RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak / event op kantoor plaatsvindt delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

联系方式

+31 20 605 62 46
+31 6 8337 8437